Quickmax your lashes, without falsies!

Jeg ELSKER lange vipper og store bambi øjne!! Det er bare så besværligt hvis man skal stå og tage falske vipper på hver dag, im just waaaaay to lasy for that!! - jeg har bare prøvet med alverdens ting, for at få mine vipper længere og større. Mascara gør bare ikke de vildeste underværker synes jeg.. Ligenu bruger jeg bare to forskellige mascara fra rimmel, en til volume og en curvy. The volume one - means no volume! And the curvy one means - means no curvy!! WTF. Godt jeg kun gav 50kr for begge i Matas! I en lang periode var jeg faktisk meeeeget afhængig af at varme min øjenvippebukker med en hårtørrer og så bruge en vandfast mascara fra Helena rubbinstein(soooo god!), eller en fra lancome. Og når de siger vandfast - means 'cant take it off again' waterproof, det holder! Der sad mine vipper lige op i luften! Tror også snart jeg vender tilbage to those good lash-times! Men på den anden side, så har jeg været inde på http://luxstyle.dk/go.php?id=32 og fundet denne vippeserum, Quickmax som jeg har testet.
Jeg har brugt den i to ugers tid nu, og kan godt se forbedringer på mine vipper!! THEY GOT DOLL'ISH!! Normalt har jeg svært ved at tro på sådan noget, men de lover at hvis man ikke kan se ændringer inde for 4uger, kan man returnere den og få fuld refusion. Thats a deal i Can say YES to!! http://luxstyle.dk/go.php?id=32
Den er super nem at bruge og du kan jo have den med overalt! Du tager den bare på helt inde ved roden af vipperne om aftenen når du har renset dit ansigt og så sover du med den på! Så nemt er det at få lange smukke vipper! Im in love<3 den koster kun 338kr inkl Porto.http://luxstyle.dk/go.php?id=32 Det er ihvertfald billigere end at bruge alverdens penge på mascara. Jeg har også prøvet nogle andre af samme slags, som jeg har haft givet over 1000kr for, og der synes jeg slet ikke at jeg har kunnet se forskel, så her synes jeg altså VIRKELIG at man for noget for pengene! Jeg er tilfreds og vil fortsætte med at bruge den. Man bruger jo så minimalt lidt ad gangen, at man kan have den i flere måneder. I found my lash'solution!
TTYS LOVERS! xo Bambi

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229