Ready for fall

Efteråret nærmer sig i den grad, og det vil også sige at garderoben skal skiftes mere eller mindre ud! Der skal være plads til dette års efterårs-trends og bare varmere tøj generelt! Og jeg er typen der HADER det kolde vejr fordi jeg hader den tøjkrise man står i hver dag, fordi man bare er nødt til at have insanely meget tøj på. Men med lidt fashion inspiration, kan det gøre det hele meget lettere og ikke mindst sjovere!

Jeg købte det nye Woman her den anden dag, da jeg elsker bladet fordi de har så mange tips, afordable fashion trends, de tester mange produkter så du ved hvad du skal gå efter osv.. Men der lod jeg mig inspirere af deres 'fashion-post' om strik! Strik bliver altså et kæmpe hit igen i år og især i lyse og douche farver! - så ladies, det er bare med at finde sidste års julegave fra mormor frem (medmindre det er en af de spraglede af slagsen :D). Jeg kiggede derfor på nettet efter lækre sweaters, og faldt over et par rigtig fede hos en af mine yndlings hjemmesider Just a girl. Hun har nogle vildt lækre ting, som i den grad er afordable!
Jeg er blevet helt vild med dette look, at skabe en super stilet balance mellem søndag og chik - ala Blake Lively! Denne oversøiske sweater er i farven beige og koster 349kr, den kan købes lige HER
Denne strik har jeg valgt at bære et par slidte jeans til, da det gør det lidt mere råt. Jeg synes også sagtens man kan bruge jeans til strikken ovenover eller leggings til denne. Denne strik koster 170kr og er i mange forskellige lækre farver. Den kan købes lige HER.
Sidst men ikke mindst fandt jeg denne lækre strik med stjerner, som jeg har valgt at bruge til lørdags hygge med min kæreste Idag<3 denne strik koster 175kr og kan fås i hvid og beige. Den kan købes lige HER

A few extras
. Med en kort jakke og tætsiddende bukser får du en præsentabel stil, til både job og fritid.
. Hvis du har en stor barm, så gå efter strik med ribkanter så din figur får ekstra form.
. Husk at farver stadig er yderst velhavende i klædeskabet, de lyse farver bryder efterårsmørket flot!

- So dear fall, im ready!

LOVE M

Synes godt om

Kommentarer