Reality of 2012

Idag har jeg siddet og samlet en hel masse billeder og pressebilleder fra mit liv i reality-verden i 2012.
I vil sikkert gerne vide hvordan jeg endte i denne her såkaldte 'reality-verden'.. Det startede med at jeg sad og så For lækker til love, og der søgte de nye deltagere.. Jeg har altid haft nogle mærkelige ting omkring fyre. Synes det er totalt ucharmerende hvis de cykler, har en rygsæk, spiser sushi hvor de læner hovedet tilbage og alt sådan noget. Vi har jo nok allesammen nogle ting vi ikke kan lide ved det modsatte køn/nogle standarder vi ikke vil gå under.. Og sådan er det jo bare ;). - anyways så drillede mine veninder mig altid med at jeg var for lækker til love! Jeg sad så den aften og overvejde om jeg skulle melde mig til, men så tænkte jeg; 'Ej det gør jeg sgu ikke'. Så ringede en veninde til mig og sagde at jeg skulle melde mig, jeg tænke wtf og så gjorde jeg det sgu!
Jeg gav den FULD skrue i min 'ansøgning', og de ringede så allerede dagen efter og ville have mig til en casting. Det var jo det vildeste! - så jeg tog til kbh med en af mine bedste veninder, for at tage til casting. De ringede et par dage efter, og sagde at jeg skulle begynde at lave TV. Jeg var HELT oppe og flyve. Jeg har altid stræbet meget efter det kendis'liv og har altid gerne villet prøve at være en del af det.
Men det hele var selvfølgelig ikke en dans på roser. Jeg blev glad for at lave TV - ELSKER det!! Men det gjorde/gør danmarks befolkning dog desværre ikke. Jeg er efter min egen mening nok en af de mest hadte reality-deltagere i hele Danmark.. Og det er ikke altid lige let.
Det startede med at mange af mine veninder ikke kunne tolerere den måde jeg blev fremstillet på, og mente derfor at jeg havde ændret mig. Mange af dem bakkede ud(selvom jeg egentlig følte lidt at det var dem der havde kastet mig ud idet), så var det som om at de ikke rigtig kunne tage konsekvenserne og så stod jeg med det hele selv. Ikke nok med at jeg begyndte at miste mange af mine veninder, fordi jeg ærligt også selv var rigtig dårlig til at holde mine venskaber vedlige og prioritere dem højere end alle de nye ting der skete omkring mig, så begyndte min familie også at 'vende mig ryggen'. Voksne mennesker begyndte sågar at henvende sig på min mors arbejde og svine mig til og sige at hun havde opdraget mig dårligt og jeg ved ikke hvad. Hvad er det for en opførseæ? er det virkelig sådan dagens Danmark er? at man bare går rundt og sviner folk til på det groveste, når du ikke kender en SKID til personen. Ja det kan godt være jeg er en kælling på TV, men de dates jeg har været på har selv skrevet under på at medvirke EFTER daten. Så hvornår kan det blive mit problem at de selv vælger at deltage. Anyways, det kan vi diskutere længe om for jeg synes ikke det er fair.. Men ærligt, hvad ville dansk TV gøre uden os tosser som 'ofre' vores liv for at give jer underholdning i verdensklasse - for i kan jo ikke lade være med at se lortet ;).
På et tidspunkt gik jeg også 'under jorden' i vordingborg, da jeg blev udsat for chikane ved min lejlighed. Små hjerner små fornøjelser.
Nå.. Nu har jeg så været arbejdsløs i et halvt års tid, hvor økonomien har hængt i en meeeget tynd tråd. Jeg har flyttet 4gange det sidste halve år, og alle mine ting ligger hist og pist. SÅ irriterende.. Men jeg kan mærke at det hele er ved at samle sig og komme på plads igen, det er dejligt!

Jeg vil smutte i seng og putte - i må endelig skrive hvis i har spørgsmål!

SEE YOU LOVERS!!

Synes godt om

Kommentarer

Sarah
,
Hej Melanie. Jeg tænker, når du nu går så meget op i at en fyr skal have noget mellem ørerne, hvordan ser din uddannelsesbaggrund egentlig ud?