RED TONES + CHRISTMAS SPIRIT

//COAT: here//DRESS: ZARA//BOOTS: TOGA PULLA//SHADES: 21 OPTICAL //WATCH: BURBERRY//RINGS: here//

Hej mine kære.

Jeg håber i har nydt starten af december og er kommet i rigtig julestemning! Jeg føler jeg er kommet lidt skævt ind på december måned, da jeg ikke rigtig har nået de der traditionelle 1.advents ting som bla. at lave juledekorationer! Jacob og jeg har heller ikke haft nået det her i løbet af ugen, da der har været lidt stress på da jeg har været ude til events efter job nogle dage + vi lige skal nå at gøre lejligheden klar og handle ind til min fødselsdag på søndag. Hvis vi ikke når de juledekorationer i weekenden, så må vi altså bare undvære i år, haha.

Vi var dog, som sagt ude sidste søndag og hvor nogen så nok liiiige havde overvurderet sin 3vær lejlighed lidt! Da vi havde fået skåret juletræsfoden til (godt man har en tømrer), og fik træet ved at stå var vi simpelthent færdige af grin, hold kæft hvor var det grimt! altså helt seriøst! Det juletræ vi har købt er jo på str. med et en familie på 10 i kæmpe villa har stående! - det så typisk jacob og jeg, haha. Vi skar dog bunden af træet og så fik det faktisk en rigtig fin str.

Btw. så viser jeg lige mit seneste fund frem fra ZARA her på billederne, den flotteste kjole! Der er vildt med munthe stil over den synes jeg, den er så lækker både til et hverdagslook med en ruskindsjakke og et par rå støvler eller til en af decembers mange julefrokoster - Og så er jeg iøvrigt vildt glad for ruskindsjakkerne fra munderingskompagniet som er i sindssygt lækker kvalitet.

Hav en dejlig aften.

 
  • FASHION

Synes godt om

Kommentarer