SÅ MEGET HAR JEG TABT MIG

Hej mine kære.

I denne uge er det allerede to måneder siden jeg begyndte mit forløb hos min personlige træner Kristian Tahulow. Derfor fik jeg selvfølgelig lavet en ny kropsanalyse her den anden dag for at se hvordan min krop har ændret sig. For mig har mine resultater indtil videre været lidt af en rutsjebanetur, da jeg løbende synes jeg kunne se gode resultater både på min mave og bagpartiet og så andre gange kunne jeg ikke og jeg følte bare jeg så fed ud(du må gerne tænke jeg er psyco, cus yeah i got a problem! Men det er sådan jeg føler mig nogengange).

Jeg har især et stort problem med mine ben fordi jeg ikke er så høj og jeg synes derfor næsten altid at de ser små og tykke ud og derfor fik jeg også seriøs nedtur på i tirsdags da jeg blev vejet, fordi jeg havde tage næsten 1,5 kilo på. Og nu skal jeg lige fortælle jer lidt om det her med at fokusere på det, totalt irrelevante tal vægten viser, også bare for at overbevise mig selv endnu engang at det ikke har nogen betydning, AT ALL!

Jeg vejer 60,7kg
60,7 kilo er altså nærmest det højeste jeg har vejet meget længe, jeg plejer at svinge mellem 57-59kg og plejer kun at ligge på de der 60 hvis jeg har været mega usund. Nu vil jeg give jer nogle facts ud fra min kropsanalyse, så i også kan få en forståelse for hvor ligegyldigt det er hvad ens vægt siger - for jeg ved at jeg ikke er den eneste der tager de der tal waaaay to personal..

Muscle mass

Min muskelmasse er gået fra 26.5kg til 27.8kg, dvs at jeg har taget ca. 1kg på i muskler hvilket giver meget god mening eftersom at jeg er steget i vægt. Muskelmasse er den del af din krop muskler udgør, dvs. 27.8kg af min vægt består af muskler. Muskler vejer også meget mere end fedt, så der skal ikke meget til ifht. Vægten når man gerne vil opbygge mere muskelmasse.

Fat mass

Derimod er imod er fedt masse den del af din krop som fedt udgør. Min fedtmasse er gået fra 11.9kg til 10.8kg, dvs at jeg her har tabt ca 1kg fedt and thats what we want to get rid off!!

Sidst men ikke mindst har jeg altså tabt 1,5cm om brystet (happens every time, buy titties!), 1cm i taljen, 0.5cm om hoften, 1,5cm om armene og så har jeg taget 4cm på om benene, hvilket er grundet vores bootay building! Men det er altså et samlet tab på 4,5cm - hvilket er mega godt gået, i must say.

Derfor igen, bare lige for at pointere hvor irrelevant det tal din vægt viser, er. En meget bedre måde at ‘måle’ dit forløb, er ved at måle dig eller lave de her body analyser hvis du hsr mulighed for det - VÆGTEN BETYDER INTET❤️

  • Near København K, København

Synes godt om

Kommentarer