SÅDAN KOMMER DU UD AF SENGEN OM MORGENEN

Hej mine kære.


I er ikke de eneste der har svært ved at komme ud af sengen om morgenen på denne tid af året, man har allermest bare lyst til at blive liggende under den varme dyne og call it a day. Specially fordi at man efterhånden føler at det har været mørkt udenfor i et år! Det hjælper bestemt heller ikke på det at vejret er så vådt og gråt derude og vi har derfor tendens til at trykke utallige gange på snooze knappen, jeg tager vitterligt mig selv i at gøre det oftere og oftere & jeg giver jer derfor her nogle tips til hvordan i kan komme ud af sengen om morgenen og komme godt igang med dagen - dette er ting jeg selv gør, som jeg synes fungere for mig.

Vi spoler lige tilbage before the sleeping, da uregelmæssig og for lidt/for meget søvn kan gøre det rigtig svært for dig, bare dette tip kan gøre dig en verden til forskel. Sørg for at gå i seng omkring samme tidspunkt hver dag og ikke for sent, da du skal gerne have dine ca. 7-8 timers søvn hver nat for at føle dig frisk og veludhvilet. Jeg går normalt i seng omkring kl23 og står op kl7, hvis jeg skal noget hvor jeg har brug for at stå tidligere op regulere jeg selvfølgelig på tidspunktet jeg går i seng. Det er også vigtigt at man slukker alt elektronik omkring en halv time før man skal sove, da hjernen kan have svært ved at falde til ro ellers (det er jeg dog ikke altid så god til, heh).

Pak det du skal have med på arbejde/i skole dagen før og forbered madpakke og hvad du ellers har behov for, så du ikke skal tænke på det om morgenen men kan starte din dag i ro og mag - der er ikke noget værre end at løbe ud af døren selvom vi alle sammen gør det fra tid til anden, even me!

Det er virkelig usundt for dig at pushe den snooze button og det gør dig faktisk kun endnu mere træt, så tving dig selv til at stå op med det samme når vækkeuret ringer, for ligeså snart du er oppe sker der noget i kroppen som gør at du vågner op. Hvis det er så sæt dit vækkeur til det aller seneste du må stå op og så trap ned med 5min hver dag over en uge - det kan hjælpe hvis man er en snooze-addict.

Her om vinteren kan jeg især godt lide at tænde stearinlys eller tænde op i vores biopejs for at skabe en ekstra hyggestemning. Jeg laver altid en god morgenmad om morgenen og vores nespresso maskine får lov til at arbejde på højtryk, heh - hvis der er noget der kan få mig ud af sengen om morgenen er det virkelig en god kop kaffe! Når jeg har lavet min morgenmad sætter jeg mig altid ind i stuen eller i sengen og spiser imens jeg ser en film eller serie. Note: det kan også være farligt for her kan jeg godt sidde i 1-2timer, but im up at least!

Hav en plan for dagen. Hvad skal du nå? er der noget du evt gerne vil nå inden arbejde/skole? Jeg er jo typen der altid har gang i et eller andet, så mine morgener kan hurtigt gå på at blogge, researche, PR-events eller besøg, lektier etc. Det hjælper virkelig at man har noget at stå op til hvad enten det er et dagligt gøremål eller funny business.


Jeg håber de her tips kan hjælpe nogle af jer til at få en bedre start på de her cloudy days. I må meget gerne dele jeres tips, jeg elsker at få nye tips og vi kan alle have godt af at bryde vores vane-mønstre engang imellem and the for the love of god let i be spring very soon!!!


Synes godt om

Kommentarer