Sæsonens støvler + Træning update

Jeg har nu levet uden min iPhone i en uges tid, til fordel for en Doro klap telefon, som ikke engang har internet. Og ja, jeg snakker om den der telefon man giver meget ældre mennesker.. Det er vildt så stor en betydning ens telefon har for en, og hvad enten det er en iPhone eller en gammel.. virkelig dårlig telefon! - jeg føler mig altså helt udelukket fra omverdenen, so wierd! Glæder mig bare til jeg får min ibabe tilbage!

Jeg har fundet nogle af sæsonens hotteste støvler.. Og jeg havde købt dem alle, hvis jeg havde råd. :( - I WISH❤
#1 - Gina støvler fra Creme Fraiche 899,95kr kan købes HER
#2 - Hudson støvler fra Nelly 399kr kan købes HER
#3 - Vice støvler fra Nelly til 599kr kan købes HER
#4 - Francie støvler fra Creme Fraiche til 599,95 kan købes HER
#5 - Traveller støvler fra Nelly til 499kr kan købes HER.

#I form med Tina - uge 3 dag 2
- det går overalt forventning med min træning og kost! Det går utroligt hurtigt med forandringer på min krop. Har allerede tabt mig meget og er blevet mere fit at se på! Og det er fantastisk hvor meget motivation det giver mig til at fortsætte.
Jeg vejer nu lige knap 57kg. Jeg har altså taget lidt på igen, men indtog også flere kalorier i uge 2 i forhold til uge 1. - dermed er det også vigtigt at man ikke fokusere så meget på hvad vægten siger, da muskler vejer mere end fedt og det er jo det vi gerne vil have! - altså musklerne. Derfor er det altid rigtig godt at måle sig(hvilket jeg også har gjort).
Jeg vil ligge et billede og nuværende mål op en af de kommende dage, så i kan se hvordan min krop har udviklet sig.

Min træning Idag, har stået på 1,45 timers spinning og træning af upperbody. Det gør ikke noget af give den lidt ekstra gas med cardio, selvom man ikke har cardio dag.. Vi miste en masse kalorier på det, og det er kun en kæmpe bonus! So why not :b.

Imorgen står den på business-møde til de kommende projekter og selvfølgelig træning!

Love M❤

Synes godt om

Kommentarer