SATURDAY FLORALS

//BLOUSE: ZARA//JEANS: LEVIS//HEELS//STEVE MADDEN//SUEDE BAG: MICHAEL KORS//DIAMOND RING: JEWLSCPH//BELT: GUCCI//SUNNIES: GUCCI//

Hej mine kære.

Denne lørdag aften kalder på fødselsdags fejring af en af mine Best girls og rooftop rosé, så jeg er ovenud lykkelig for at vejret for en gangs skyld er med os(so far).

Jeg har haft endnu en vild arbejdsuge, så jeg ser frem til at koble af iaften og så skal jeg en hygge smuttur til Tyskland imorgen med min dejlige skat og handle ind til barnedåb i næste weekend.

Jeg eeeelsker denne bluse jeg fandt på tilbud i ZARA til 179kr for noget tid siden. Det er faktisk meningen at der er et bånd der skal bindes på siden af halsen, men ved ikke om min hals er for tyk oder was det ser bare mega weird ud hah. Farverne i den passer også vildt godt til min diamant ring fra JEWLSCPH og mit nye Gucci bælte.

Jeg glæder mig til at byde næste uge velkommen, hvor starter ud med at besøge min magiker af en frisør på mandag og så har jeg en masse spændende projekter i næste uge, som jeg glæder mig til at fortælle nærmere om.

Jeg håber i får en skøn weekend!

KYS

  • Near Søborg, Søborg

Synes godt om

Kommentarer