Saturday it is!

Elsker lørdag for der har man bare en heeel dag til at slappe af, og så kan man være længe oppe fordi man som mig ikke har et liv og også kan sove længe som søndagen! Haha. Idag har stået på rigtig meget hygge og selvforkælelse! Jeg har været forbi hos dejlige Christina i frisør Kongestolen og fået en ordenlig wax! - ved hvad i tænker, but thats not it... Jeg havde nogle meget vilde bryn som skulle have en kærlig hånd - aaaaaauch! Elsker at få vokset bryn! Hader når man bare har alle de der små hår over det hele som man ikke kan tage med pincet.
... Afterwards, tog jeg et smut forbi Matas. Jeg har i efterhånden pænt lang tid været på udkig efter en ordenlig foundation. Jeg synes at den jeg havde gav mig en 'grise-farve' i ansigtet. Normalt plejede jeg at bruge Dior's Forever, men jeg elsker at prøve noget nyt. Så fik jeg en prøve på en fra lancome, som bare fedtede min hud helt vildt og ikke dækkede særlig pænt. Jeg hader virkelig når man kan se at man har makeup i hovedet. Kan godt lide at det er så naturligt som muligt.. Så var det jeg tænkte at jeg ville gå tilbage til gode gamle forever.. Men den var bare heller ikke god nok mere! Så skulle jeg ind og bytte den og fik så øje på youngblood(som er mineral makeup), jeg har faktisk i lang tid gerne villet prøve mineral makeup for jeg har hørt virkelig meget godt om det. Og true story, det ligger SÅ flot!! Jeg ELSKER det, går aldrig tilbage til andet. - Købte en smart pakke hvor der var alt muligt lækkert i. im so in love - jeg får det lidt ligesom når et barn får nyt legetøj, når jeg får nyt makeup! hihi..
Så tog jeg på café Sari for at spise frokost.. Lækkert ser det ud! Men en omgang nachos med halvfrossen kylling, ikke-smeltet ost og intørret guacamole er ikke lige mig! - så det var vidst nok det man kalder en engangsforestilling! ;)
Nu sidder jeg bare herhjemme med tonsvis af slik og film! LOVE YOU BLOCKBUSTER.. Vi har lavet en ALT for stor slikepose, og jege sværger på at det der ikke bliver spist idag, ryger i skraldespanden! :D. Føler mig også en smule guilty over at have droppet træningen i et par uger i og med at jeg har været så usund idag.. av av. Jeg skal bare op på hesten igen, og så køre den bare hådrt på fra mandag!! THUMBS UP. (Glæder mig til at se 'Magic Mike'). CHANNING TATUM!!
Husk at følge mig på instagram: Melaniesnp
Håber i alle får en fantastisk lørdag! Looove you guys!
xoxo.

Synes godt om

Kommentarer

Mellie,
My prbleom was a wall until I read this, then I smashed it.
xjjwluxo.com