Saturday shoot - Simple elegance

Som i nok alle efterhånden snart ved, bygger jeg på en kæmpe drøm om at blive stylist! Og jeg prøver at udleve mine drømme så vidt muligt gennem alt♡. Jeg har været oppe hos min vidunderlige moster i denne weekend & kunne derfor ikke holde mig tilbage! Hun er SINDSSYGT smuk, så det er bare rigtig sjovt at 'lege' med hende. Så lidt rosé, en masse makeup & en moster & hendes niece, så kan det ikke gå helt galt! Nok er min moster næsten dobbelt så gammel som jeg selv, og passede mig da jeg var lille, men hun er som en bedste veninde for mig! Elsker hende♡.

SIMPLE ELEGANCE

//Eyeshadow: Sleek palette 'Au natural'//Foundation: Loreal true match//Blush: sleek palette 'Lace'//Contour: sleek palette//Concealer: MAC prep primer//Læbestift: MAC pure zen//
Alle sleek produkter kan forhandles på makeup-online.dk

Jeg glæder mig rigtig meget til at tage hul på denne uge hvor jeg bla. så småt begynder at tage hul på træningen igen & på torsdag skal jeg til møde med min frisør Christina fra Kongestolen, hvor vi skal lægge en masse nye planer så i også kan få lov at nyde godt af vores evner! hihi. Vi glæder os.

Håber i får en fantastisk uge & aften.
LOVE M
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

Amis
Amis,
Din moster har en virkelig flot og glat hud 😊 kan du hilse og spørge hvilke hudplejeprodukter hun bruger? På forhånd tak.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229