SE VORES NYE SOFA

All right, i ved allesammen godt at interiør rejsen hos os har været lang og dyr - fordi nogen (jeg) ikke kan beslutte sig, haha. Derfor er jeg også gået lidt i stå, fordi jeg ikke rigtig har kunnet overskue at tage problemet op, og ja det er lidt et problem fordi at jeg savner at have en stue man rent faktisk har lyst til at sidde i, you know what i mean? Jeg har så meget fart på hele tiden ift. min karriere og derfor er det vigtigt for mig at jeg kan slappe fuldstændig af i mit hjem og virkelig nyder at være hjemme.

Sidste nye var at vi købte en blå velour sofa, jeg elskede tanken om den og den smukke blå farve, men vi fortrød hurtigt at vi ikke havde chaiselong og så fylder den alt for lidt i vores forholdvis store stue.

Nu har vi været på jagt igen og har FINALLY fundet drømme sofaen - hos sofakompagniet.


Say hello to Astha, som bliver den nye store del af vores hjem og vej til at slappe af i vores stue. Sofaen er selvfølgelig en flyder, så der er plads til at Jacob kan spille FIFA og jeg kan ligge ned og tage en middagslur på samme tid - og selvfølgelig med et eksklusivt, stilsikkert design.

Jeg er vild med velvet looket og den smukke mørkegrå farve og brass metal benene giver den et ekstra lækkert design. En ting jeg virkelig faldt for hos sofakompagniet er, at du for det første har mulighed for at designe dit møbel selv, såfremt du ønsker den i et andet stof, farve, andre ben etc. I deres showroom kan du også altid tage en gratis stofprøve med hjem - SÅ smart altid at have liggende hvis man skal finde puder og møbler som skal passe til.

Vi har også bestilt en ny puf i samme farve som sofaen, den får vi dog først om 8 ugers tid da det er en design selv. Og så har vi også bestilt gulvtæppe som vi også får imorgen, jeg tror dog lige at jeg venter med at ligge det før søndag for jeg skal holde julefrokost lørdag - and we can all tell how thats going to turn out haha.

Synes godt om

Kommentarer