SE VORES NYE STUE OG SOFA

Indeholder tilknyttede links

Dette indlæg indeholder sponsoreret indhold

//Sofa: her//Tæppe: her//Sofabord: her//

Hi guys.

Yaaaay så kom vores nye sofa og tæppe fra sofakompagniet, jeg har glædet mig så meget til at føle mig hjemme i vores stue igen. Det var egentlig meningen at jeg ville filme en story til jer i fredags da vi pakkede den ud, men jeg var først hjemme ved 21 tiden og Jacob var i forvejen rimelig frustreret over at skulle stå og pakke en sofa ud kl. lort om aftenen - så tænkte at jeg lige ville lade være med at push it to the limit, selvom han er ved at være rimelig vandt med at være instahubby haha.

But seriously, den sofa (modellen hedder Astha) er simpelthen SÅ smuk og mega comfy. Jeg er så lykkelig for at vi har fået en sofa med chaiselong igen, literally lykkelig! Vi fungerer bare ikke til at have en uden, haha. Tæppet giver bare en mega hyggelig atmosfære og er i så lækker kvalitet, kan godt lide at det er ret kort klippet (i dont know what to call that in a carpet world).

Stolen står der kun indtil vi får vores petra puf i matchende farve til sofaen, så ryger den nok ind i soveværelset eller bliver solgt. Jeg ved heller ikke lige helt med lamper endnu, vil ihvertfald gerne have en chandelier i loftet og så mangler vi selvfølgelig også nogle smukke billeder på væggene - kender i nogle gode steder at finde sådan noget? synes godt nok det er dyrt hvis man vil have paintings og ikke bare posters. Jeg skal også lige have fundet ud af hvad vi skal have som "farve" da alt er meget gråt og hvidt lige nu, any ideas? Jeg havde tænkt mig lidt en varm brun/bronze som puder og nips - you feel me?

Glæder mig så meget til at vise jer resten når det er færdigt, i love it so far og det gør Jacob også. Det er dejligt endelig at flytte lidt ud af soveværelset og bruge nogle af de resterende 60kvm vi har, haha.

Hvis i har nogle tips så sig endelig til, for som i nok kan fornemme allerede er jeg ikke super stærk på interior området - har alt for mange ideer! haha. Men idéen er at ramme lidt en hollywood regency stil.

Synes godt om

Kommentarer