SELF TANNING GUIDE

Dette indlæg indeholder sponsoreret indhold

Hi Beauties.

Jeg tænkte at lave en lille guide til forskellige self tanning produkter og how to use, for sommeren er her for alvor og jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste der er pale AF i mit swimsuit! Og der er et hav af brands og forskellige produkter derude og det er svært at vælge og vide what goes with what. Samtidigt er det også vigtigt for mig at det er en selftan der ser naturlig ud og som falder af på en pæn måde. Jeg har primært valgt at skrive om St. Tropez, da det er de produkter jeg selv har sværget til i et par år.

Self tan tips:

- Inden din tanning session, skal du sørge for at huden er fri for døde hudceller, ved at bruge en god bodyscrub. Jeg er lige for tiden helt vild med The Body Shop spa of the world grave seed scrub her.

- Sørg for at din hud er fugtet. Brug en bodylotion inden din selftan. Er det på dagen, så vent til din bodylotion er tørret ind, eller påfør kun på tørre område og påfør så din selftan.

- Brug altid en handske til dine self tan prdoukter, så du undgår misfarvede håndflader og vask dem altid grundigt efter en tanning session. Shop handske her.

- Brug stadig gerne en bodyscrub ca. Hver 3 dag for at holde huden exfolieret og fri fra de døde hudceller.

- Påfør bodylotion hver dag, for at holde din self tan flot ekstra flot.

- Hvis du skal teste selftanners, så påfør at lille område et sted du har tildækket (nok bedst at teste i vinterperioden).

- If youre single and you need some help with the back, så sæt din handske på en langskaftet børste eller lignende.

St. Tropez gradual tan tinted shop her.

Denne selftan er en af dem jeg har brugt allermest eller rettere, tømt flest af! Heh. Den har noget farve i sig i det den kommer ud, som er med til at give en smule farve og glød til huden med det samme. Herudover går den også ind og blurer huden så den bliver endnu smukkere og glat at se på - den bliver også brugt enormt meget på catwalks. Den er let opbyggelig, så den er virkelig svær at go wrong with. Jeg elsker at bruge den hvis jeg ikke har tid til en selftan der skal sidde i et par timer, så jeg får farven med det samme og så elsker jeg tilmeld at bruge den på benene. Den findes også til ansigtet, som også har super lækker. Jeg har været rigtig bange for at bruge selftanners i ansigtet efter akne, men der er virkelig ingen problemer med St. Tropez, de er også anti aknegene, så de tilstopper ikke.

St. Tropez self tan classic shop her.

St. Tropez self tan express shop her.

Disse to selftanners er begge selftans - som i at de holder en uges tid ligesom en spraytan. Classis skal du have på i 8timer (som en alm. Spraytan) og express kan du lade sidde i hhv. 1,2 eller 3 timer alt efter hvor mørk du vil have farven. Jeg havde brugt Express tan på dagen sidste lørdag da jeg skulle til Irinas fødselsdag og fik så sindssygt mange komplimenter for min tan, for at den så flot og naturlig ud. Den er virkelig min nye fave!! Jeg tror godt nok at jeg allerede har tømt et par af Classic, men jeg er ikke så god til at få gjort det dagen før jeg skal noget, så er det bare super effektivt med den anden.

St. Tropez purity bronzing water mousse her

St. Tropez purity bronzing water face mist her

Denne selftan er det nyeste skud på stammen og den er såååå lækker! Igen en selftan som skal sidde på i 4-8 timer og holder i en uges tid. Denne self tan giver sindssygt meget fugt og så har den en ny duft teknologi i, som gør at den dufter virkelig lækkert og exotic! Det smarte ved denne mousse er også at den bliver hvid når du kommer den på, så du kan tydeligt se hvor du har påført den - nice detail!

Misten giver en smule farve og beskytter huden mod frie radikaler. Den kan bruges under og ovenpå makeup, virkelig lækker og refreshing!

St. Tropez in shower

Der findes også en del in showet produkter som man kan bruge inde i badet. De er typisk til hende der bare ønsker en ultralet glød og en hurtig effekt. Jeg har selv valgt ikke at skrive om dem da jeg ikke selv bruger dem. Jeg har prøvet dem, men synes ikke det var noget for mig. De er dog sindssygt populære verden over og faktisk en af deres bestsellers og der skal selvfølgelig også være til enhver smag. Men i kan shoppe in shower produkterne her. Der findes også en man kan bruge inden bad, den er også virkelig skøn til hvis det skal gå ekstremt hurtigt.

  • Near Søborg, Søborg

Synes godt om

Kommentarer