SELFTAN | ST. TROPEZ

Hi Beauties.

Jeg har fået så mange henvendelser på hvordan jeg holder min tan her vinteren over. Det er naturligvis ikke min egen tan jeg stadig render rundt med, its long gone! Men jeg snyder alt hvad jeg kan hehe, for alt ser bare lidt lækrere ud når man er brun.

Jeg har prøvet rigtig mange self tan produkter og jeg har før nævnt St. Tropez Gradual Tan som også er fantastisk, men lidt mere egnet til dagligt brug og hvis man bare ønsker en lille smule farve. Her om vinteren når jeg er rigtig Danish White haha, så skal der lidt mere til. Hvis jeg ikke har tid til at få en spraytan (som jeg normalt gør hos Signe Heindorf), bruger jeg St. Tropez Bronzing Mousse - den er insane! Og holder ligeså godt som en spraytan. Jeg synes den er enormt nem at fordele og det bliver stort set altid pænt, bortset fra når jeg går lidt for meget amok! We all have a tempt to do that, især fordi man ikke kan se farven med det samme, så man tænker bare “den skal bare have gas” hah.

Når det er sagt er der forskellige tips der kan få din self tan til at holde længere, se pænere ud og ikke mindst aftage pænere.

First Bodyscrub
Sørg for inden du går igang med self tan, at du har scrubbet din hud fri for døde hudceller. Her kan du bruge en handske, bodyscrub whatever works for you.

Second Bodylotion
Hav altid en fugtet hud! Hvis din hud er tør når du påfører din self tan - får du pletter! Smør dig også hver gang du har været i bad, så aftager din self tan meget pænere og du lægger næsten ikke mærke til at den forsvinder - til youre all white again!

Third, Dup dig tør
Når du har været i bad, så sørg for at duppe dig tør med håndklæde istedet for at skrubbe huden, så ødelægger du ikke din self tan.

Fourth, Brug en handske
Brug altid St. Tropez handsken til st påføre din self tan med, du får en meget pænere og jævnere fordeling og undgår også orange håndflader.

  • Near Søborg, Søborg

Synes godt om

Kommentarer