SILKY SKIN

Jeg er altid blevet meget beundret for at have en meget blød hud. Faktisk er det meget i perioder om jeg plejer den eller ej. Men der er heller ikke noget som en smuk og silkeblød hud, derfor må du give den kærlighed!

Her har du et par kærligheds-tricks til din hud:

♥ Brug en lækker fugtgivende bodyshampoo. Jeg bruger argan oil bodywash fra milk_shake(ses på billedet nedenfor)
♥ Jeg har altid en scrub børste hængende i badet, som jeg indimellem bruger inden jeg bader(altså på tør hud). Børst huden forsigtigt med denne i cirkulere bevægelser, den fjerne alle dine døde hudceller. Ellers bruger jeg en bodyscrub, dem kan man få i en masse sindssygt lækre dufte! Mmmmh.
♥ Brug altid en lækker fugtgivende bodylotion eller bodyoil når du er færdig i badet, dét efterlader din hud silkeblød!
♥ PAS PÅ når du barbere dine ben. Jeg får oftest røde knopper, og det ser bare så ucharmerende ud! Øv. Men jeg har fundet et middel!
1: Hvis du vil scrubbe dine ben, så gør det inden barbering!
2: Brug altid en barberskum, der er langt mere skånsomt! Hvis du ikke lige har en, så brug din kærestes(det gør jeg!)
3: I stedet for at slutte af med en bodylotion, så brug en bodyoil! Jeg bruger en fra milk_shake(ses på billedet nedenfor) & den er FANTASTISK! Jeg kan godt vinke farvel til de røde knopper!
♥ Drik masser af vand, det er noget der holder huden sund indefra!
♥ Hold dig fra solarie! Men forkæl dig selv indimellem med eller lækker kulør, via spraytan. Jeg anbefaler varmt Tanning Danmark.

You are imperfect permanently and inevitably flawed. And you are beautiful

//Milk_Shake argan bodywash: kan forhandles hos Kongestolen//Milk_Shake argan oil: kan forhandles hos Kongestolen//Min lækre kulør: Tanning Danmark//

Læs også mit indlæg om spraytan tips lige HER.

LOVE M
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

Amis
,
Hej Melanie 😊 Vil du ikke lave en tutorial på hvordan du laver de lækre slangekrøller som på billedet? Eller henvise til en video hvor man kan lære og lave det samme look? Og hvordan får du dem til at holde?
Itsmemelaniedk
,
Kære Amis! Du kan tro jeg gerne vil lave en tutorial på sådan et lækkert hår! Det kommer i den nærmeste fremtid!<3 Bedste hilsner