Smil til verden, så smiler den til dig!

Jeg har det meste af dagen idag stået på anti-aging messe hos palæcenteret! Det har været så hyggeligt og glæder mig til at være sammen med dem hele weekenden. Der er kommet en ny teknologi til tandblegning fra smile effect, som kun tager 21 minutter og så bliver dine tænder 2-9 toner lysere! Jeg må indrømme at jeg er blevet lidt afhængig.. Jeg var jo inde hos Kim Sperly i palæcenteret i Juni og få bleget tænder med den populære zoom teknologi.. Og nu er det bare som om at jeg ikke kan få dem hvide nok! hehe. - Jeg tror det er lidt ligesom folk har det med botox.. Men ihvertfald var jeg nødt til at prøve smile effect idag! Og mine tænder blev faktisk 3 toner lysere, så nu føler jeg mig endnu mere Hollywood! haha.

På dette billede, havde jeg lige fået bleget mine tænder for første gang hos the master himself Kim sperly fra palæcenteret!

Nu har jeg så idag som sagt prøve smile effect! ;)

Man kan godt se en forskel fra smile effecten! Ikke nok med at det kun tager dig 21 minutter at få et Hollywood smil, så sidder du også bare mega godt og slapper helt vildt meget af! - kan varmt anbefale det! Og nej, det skader ikke dine tænder! Men kig forbi inde på anti-aging messen! ♥

Husk at komme på Spektrum imorgen når Kato gæster! Det bliver en kæmpe fest!

 

 

Synes godt om

Kommentarer

Sofie stærke
,
Først og fremmest vil jeg gerne sig at jeg synes du er vildt fedt at du har lave en blog!:-) du er en vildt inspirerende person og så er du jo bare vildt lækker! Så håber på at få en masse tips og triks og bare lære dig mere at kende hvis man kan sige det sådan. - men jeg kunne godt tænke mig at spørge dig om du har fået lavet noget form for botox, restylane eller andre former for fillers, bryster, frugtsyre behandlinger eller andet? 😊 Jeg håber du vil svare!
Sofie
,
Opdagede din blog for en uges tid siden, og siden har jeg tjeket fæere gange om dagen om du havde lavet nye indlæg (det skete desværre sjældent) men alligevel er jeg vild med din blog og ikke mindst dig!! Du er noget af danmarks smukkeste og inspirerende! 😊 Har du prøvet nogle former for fx botox, restylane, frugtsyrebehandlinger, operationer eller andet?
Morten
,
Hej Melanie Læste indlægget om dig i BT (?) i dag. Synes det er mega-modigt du står frem med din angst-lidelse. Jeg led selv af det i 10 år indtil jeg blev kureret - det var en fantastisk dag kan jeg godt sige dig 😉. Jeg skriver det her for at hjælpe dig - jeg prøvede mange ting i min jagt på at blive angstfri. Jeg prøvede også hypnose, og det hjalp - men desværre kun i et par ugers tid.. Det der virkelig fik ti-øren til at falde, var psykolog-terapi - et helt år af det. Det viste sig at angsten blev skabt af mine ubevidste tanker - som al angst gør. Og da jeg gennem terapien blev bevidst om dem, fik jeg ophævet deres magt over mig. Psykologen der kurerede mig, hedder Merete Boje. Hun havde en helt speciel stil. Hun tager fat i en med det samme, udspørger en, udfordrer ens tanker, og kører en fuldstændig rundt i manegen - på den gode måde 😊. Hun kan fanges på www.mereteboje.dk Held og lykke med det.. At gøre sig fra af angst kan desværre tage mange år - men når det endelig lykkes, er det det hele værd 😊. Med mine 10 års erfaring vil jeg give dig tre råd: - Find en god psykolog, og hold fast i ham/hende - Hav tålmodighed, terapi tager tid før man kommer til en ny erkendelse - Never ever give up. Never. Altid kæmp videre. Angst kan hindre dig i så meget i dit liv - det var tæt på at koste mig forhold og karriere.. Men ALLE kan blive kurerede - også dig. Giv aldrig op.. Held og lykke 😊. Hilsen Morten
Camilla
,
Hej! Jeg håber du vil hjælpe mig. Jeg går og overvejer at smide penge efter en tandblegning med smile effect metoden! Men hjælper det virkeligt? Jeg vil være så træt af at give 1000 kr for det hvis det næsten ikke kan ses (mine tænder er kun lidt gule).
Melanie Slowik Nørskov Pedersen
,
Smile effect er så nyt, så de har inde på palæcenteret ikke kunnet lave 'undersøgelser' på hvor længe det holder iforhold til deres zoom som de har mange års erfaring i. Men selvfølgelig hjælper det altid. Det kommer også an på hvor modtagelig dine tænder er. De går ikke ind og gør dem hvide, de går ind og får din tands 'oprindelige' farve frem. Men 1000kr for en blegning er jo ingenting og der er rigtig mange som har været rigtig glad for resultaet, så synes helt sikkert du skal gøre det! Men du skal selvfølgelig også huske at pleje dem efterfølgende og passe på med rygning, rødvin, soya og sådanne ting som misfarver, for så vil det ikke holde optimalt.