Smil til verden, så smiler den til dig!

Jeg har det meste af dagen idag stået på anti-aging messe hos palæcenteret! Det har været så hyggeligt og glæder mig til at være sammen med dem hele weekenden. Der er kommet en ny teknologi til tandblegning fra smile effect, som kun tager 21 minutter og så bliver dine tænder 2-9 toner lysere! Jeg må indrømme at jeg er blevet lidt afhængig.. Jeg var jo inde hos Kim Sperly i palæcenteret i Juni og få bleget tænder med den populære zoom teknologi.. Og nu er det bare som om at jeg ikke kan få dem hvide nok! hehe. - Jeg tror det er lidt ligesom folk har det med botox.. Men ihvertfald var jeg nødt til at prøve smile effect idag! Og mine tænder blev faktisk 3 toner lysere, så nu føler jeg mig endnu mere Hollywood! haha.

På dette billede, havde jeg lige fået bleget mine tænder for første gang hos the master himself Kim sperly fra palæcenteret!

Nu har jeg så idag som sagt prøve smile effect! ;)

Man kan godt se en forskel fra smile effecten! Ikke nok med at det kun tager dig 21 minutter at få et Hollywood smil, så sidder du også bare mega godt og slapper helt vildt meget af! - kan varmt anbefale det! Og nej, det skader ikke dine tænder! Men kig forbi inde på anti-aging messen! ♥

Husk at komme på Spektrum imorgen når Kato gæster! Det bliver en kæmpe fest!

 

 

Synes godt om

Kommentarer

Camilla
,
Hej! Jeg håber du vil hjælpe mig. Jeg går og overvejer at smide penge efter en tandblegning med smile effect metoden! Men hjælper det virkeligt? Jeg vil være så træt af at give 1000 kr for det hvis det næsten ikke kan ses (mine tænder er kun lidt gule).
Melanie Slowik Nørskov Pedersen
,
Smile effect er så nyt, så de har inde på palæcenteret ikke kunnet lave 'undersøgelser' på hvor længe det holder iforhold til deres zoom som de har mange års erfaring i. Men selvfølgelig hjælper det altid. Det kommer også an på hvor modtagelig dine tænder er. De går ikke ind og gør dem hvide, de går ind og får din tands 'oprindelige' farve frem. Men 1000kr for en blegning er jo ingenting og der er rigtig mange som har været rigtig glad for resultaet, så synes helt sikkert du skal gøre det! Men du skal selvfølgelig også huske at pleje dem efterfølgende og passe på med rygning, rødvin, soya og sådanne ting som misfarver, for så vil det ikke holde optimalt.