SMILEDESIGN - UPDATE PÅ MIN INVISALIGN

Dette indlæg indeholder sponsoreret indhold

Hej guys.

Nu er det allerede gået 7 uger med min invisalign, og jeg er på min 7 skinne. Det er helt vildt så hurtigt det går også bare at se forskellen fra start til nu. Man kan især se på undermunden, hvordan tænderne ligesom er blevet skubbet meget mere frem og sidder mere lige og den tand jeg har til venstre er også begyndt at kigge godt frem og så virker det som om at mine fortænder er blevet mindre. Det er så fedt at kunne se så hurtige resultater og jeg glæder mig bare endnu mere til det færdige resultat.

Det er gået så fint med skinnerne og det er virkelig blevet en hverdag at have dem i nu, så man vænner sig altså virkelig hurtigt til det. (I kan se min første uge i min YT video her, it was tuff! Hehe) Jeg kan dog godt mærke at jeg er blevet lidt dårligere til at tage den i med det samme når jeg har spist - det skal jeg lige have lavet om på.

Jeg har haft skinner liggende derhjemme de sidste 4 uger, så der har jeg selv skiftet en gang om ugen. På onsdag skal jeg ind til SmileDesigns igen og have tjek og lavet beslibninger (hvor de sliber mellem tænderne for at gøre plads til at de kan rykke sig) - jeg glæder mig så meget til at høre hvad de siger - if i’ve ben good.

Når jeg skal derind på onsdag, tænker jeg at aftale en dag med min tandlæge, hvor vi kan filme en Q&A omkring invisalign, som jeg kan ligge på youtube. Så hvis i har nogle spørgsmål til hende eller jeg, så stil dem endelig her.

Men se lige hvor flot mit smil er blevet so far! Er SÅ glad for det.

Kys for nu

Synes godt om

Kommentarer