SMUKKE GÅ-TURE I EFTERÅRETHej mine kære.
Jeg vil lige pointere at da jeg skrev dette indlæg for en lille uge siden, havde jeg altså ikke forudset al den sne! Haha

Jeg tror faktisk at efterår er min største favorit årstid - efter sommer ofcorse, men jeg synes at vinden er så dejlig frisk og naturen er bare SÅ smuk! Og derfor er jeg også kæmpe fan af at gå nogle hyggelige ture, især i mine weekender. Jeg har derfor samlet nogle af mine favoritsteder at gå ture og et godt tip er at købe en kaffe eller varm kakao til turen, det gør det lige lidt ekstra hyggeligt og så får man hurtigere varmen, hehe.

All time favorite Dyrehavsbakkerne
Det er faktisk næsten altid her Jacob og jeg ender når vi skal ud og gå en tur, de har også den hyggeligste kaffe/kage bod ved det hvide hus - hvor man kan få varm kakao med flødeskum! Mmmh. Og så synes jeg altid at man går nogle veje man ikke har gået før, når man går derinde. Vi har faktisk brugt dyrehaven rigtig meget til både gåture, løb og Jacob har også kørt en del Mountainbike derude (før den blev stjålet). Og så elsker jeg dyr, så at se alle de søde bambier, hjorter, egern, heste og hvad der ellers er derude er bare så smukt.

Kalkgraven i karlslunde
Er også bare et helt unikt sted! Det er lidt surrealistisk med det der helt turkisblå vand og det hvide kalk, i Danmark - meget usædvanligt og vildt eksotisk! Det er faktisk længe siden vi har været derude, måske vi snart skulle gøre det igen.

Strøget
Hvis man er til lidt mere byliv omkring sig, er strøget jo et fantastisk sted at gå en tur og især her i juletiden hvor der også er pyntet op og så kan man jo også gå og nyde alle butikkernes fantastisk smukke vinduer undervejes. Da Jacob og jeg boede på saxogade, gik vi en tur ind til strøget næsten hver dag - det kan jeg virkelig godt savne.

Frederiksberg have
Sidst men ikke mindst er der selvfølgelig frederiksberg have, åh der er altså også skønt! Der kom Jacob og jeg også meget da vi boede på Saxogade, men desværre ikke så meget længere. Der er bare så smukt, romantisk, plads til at gå en kæmpe tur! og så kan man også gå og lugte og ikke mindst se lidt til dyrene i zoo, det er da hygge!

Og så er disse steder naturligvis også hyggelige og smukke på en vinterdag! Hvilket sted er jeres favorit spot når i skal gå hygge-ture?

Synes godt om

Kommentarer