So perfect pink!

Jeg har idag haft anden arbejdsdag i Sandwich pigen! ;-). Sandwich pigen er min "halvsøsters" sandwich bar som ligger på skindergade 44. Der er kæmpe udvalg af en masse lækre sandwiches, salater og hjemmelavet kartoffelsalat og deller!! Mmmh, stort set alt er hjemmelavet og det er så lækkert! I burde komme og sige hej en dag! Men det går rigtig godt, jeg bliver bare hurtigt stresset når jeg ikke helt kan finde ud af at lave det hele endnu. Hehe

Efter arbejde i Sandwich pigen, tog jeg en tur forbi iColour på Fiolstræde 40. Der fik jeg lavet min iphone lyserød! Har tænkt på det i så lang tid, men har ikke turde springe ud i det :b. Men nu gjorde jeg det altså! Icolour har kæmpe udvalg at covers, knapper og alt muligt som du kan få lavet på din iphone og det er faktisk ret billigt! De reparerer også til en rimelig pris og reparerer også andre telefoner end iphones. I kan kigge forbi deres hjemmeside http://icolour.dk/. Ellers så kan i selvfølgelig tage ind forbi Fiolstræde og besøge dem, de er så søde og hjælpsomme derinde!

Loook at my new ibabe!! <3 Hvad synes i om den? Er det hot eller not? I loooove it! Elsker bare lyserød!

Nu sidder jeg i min "halv lillesøsters" lejlighed og hygger med hende og hendes lille vuffi, Shivas. Han er så nuttet, men flabet! Imorgen skal vi filme til For lækker til love. Det er min først dag jeg skal filme, efter at have holdt en rimelig lang pause. Så det bliver dejligt at begynde igen! ELSKER det, det er SÅ sjovt! og altid mega spændene :D.

Jeg har fået et par spørgsmål, så jeg besvare dem altså lige her, så håber jeg at i læser med. Jeg er ca 166 høj(så er en lille lort!). Jeg har aldrig fået nogle plastikoperationer, restylane, botox eller noget der ligner. Jeg er 100% natural ;). Jeg har ikke noget imod det, men det er ikke noget for mig. Hvis jeg skulle have en operation, skulle det være min næse. Men ellers vil jeg først have botox når jeg begynder at få mange rynker! hehe. Og mht. den kjole jeg havde på i lørdags, de arbejder ihærdigt på at finde ud af om de kan få den hjem igen. Skriver herinde så snart jeg ved noget! Nu vil jeg lade være med at være asocial og hygge med min "halv søster".

I må alle have en dejlig aften. Elsker jer allesammen og jeg er så glad for at i læser med! KÆMPE KYS

Synes godt om

Kommentarer

yoga jewellery,
Honesty: One of the first steps that you can take towards making your content more appealing is to be honest in your approach. Many studios even provide mats and other equipment, though the dedicated yogi might want to invest in their own inexpensive equipment. A pullout zipper bag to store smelly clothes, and pockets both inside and out, will keep one organized while on the go.
mangolistic.com/
white plus,
Hello to every body, it's my first pay a visit of this blog; this web site carries awesome and genuinely excellent information in support of visitors.
www.facebook.com/SkincareMedileen
study abroad tamu australia,
Even with poor credit you'll be able to obtain a car loan through direct financing study abroad tamu australia bad credit long term loans provide financial facilities for the borrowers for satisfying their huge demands.
www.dumpthatteaparty.com/nearly-90-percent-