SOMMERSTÆNGER GUIDE|BARBERING ELLER VOKS?

Når vi går ind i sommersæsonen er det bare et must med lækre hårfrie stænger! Men det kan være svært at opnå en tæt barbering, røde knopper, tør ud etc. Det handler bare op pleje og at bruge de rigtige produkter, som egner sig bedst til lige netop dig!

Det store spørgsmål, voks eller barbering.?
Voks:
Voks er en fantastisk måde at fjerne sine hår på og man kan selv bestemme om man vil gøre det derhjemme eller på en klinik! Jeg vil nok anbefale at man får gjort det på en klinik den første gang, så man ligesom ved hvordan man skal håndtere det. Derefter kan man bruge voks strips derhjemme, eksempelvis disse fra Depend Cosmetic som fungere helt fantastisk! Læs om produktet lige HER. Fordelen ved voks er, at det holder i op til 4 uger!! Og det efterlader dine ben totalt hårfrie og silkebløde! HEAVEN! Ulempen er dog at dine hår på benene skal være ca. 1cm for at man kan vokse dem. Øv.

Barbering:
Når jeg skal barbere mine ben, er jeg nødt til at gøre det næsten hver dag, ellers kan man se at mine hår er på vej ud. Det er virkelig irriterende! Derudover kan man også let komme til at skære sig, få røde knopper o.lign. Jeg benytter mig dog mest af barbering da det er nemmest for mig. Jeg har dog fundet en vidunder skraber Shai Shaver, som med sine unikke 'dobbelt' blad giver dig den tætteste barbering!
Derudover er der også barber gel på selve bladdet som gør, at du mindsker chancen for røde knopper og opnår en flottere resultat! PRØV SHAI SAHVEREN HER.
TIPS til barbering:
❤ Brug altid en barberskum, olie eller balsam når du skal barbere dig.
❤ Barber dig som noget af det sidste når du er i bad, da din hud er og hårene er blødet mest op her.
❤ Brug gerne en bodyscrub inden barberingen for at indgå indgroede hår.
❤ Skift dit barberblad oftest for at undgå de sløve blade.
❤ Undgå at bruge det samme barberblad til intimbarbering.
❤ Jeg ved godt man siger at man kun må barbere med hårene, men jeg synes altså at man når en langt tættere barbering hvis men barbere mod hårene.
❤ Slut af med en plejende creme eller bodyoil. Pas på med noget der er for meget parfume i, da det kan være en af hovedsagerne til dine røde knopper! Brug eksempelvis argan body oil fra milk_shake. Den er fantastisk til at gøre din hud silkeblød og undgå at du får de røde knopper.
LOVE M
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer