SONGLESSON No.1

Jeg kan ikke huske om jeg har fortalt jer det før, men nu fortæller jeg det altså lige igen anyways. Jeg har sunget siden jeg var 7år og har altid holdt enormt mig af det! Har været typen som sang sig selv glad(hvis jeg var trist eller sur), da jeg var yngre. Engang gik jeg virkelig meget op i det og sang stort set hver dag + jeg havde en kæmpe drøm om at blive en verdenskendt sangerinde.

Nu ligger drømmen om at blive verdenskendt sangerinde mig lidt fjernt, og er lidt mere blevet noget som jeg bare holder for mig selv og måske deler ud af i ny og næ. Men da jeg stadig har en kæmpe passion for sangen og jeg kan mærke at mit savn til det er stort, har jeg besluttet mig for ENDELIG at gøre noget ved det, og fået mig en sanglærer. Det er ca. 5år siden jeg sidst gik til sangtræning, så føler mig rimelig rusten på det punkt - men det må man nu tage med.

Jeg har fundet en sanglærer på Nørrebro, Rikke Duelund. Jeg fandt hende egentlig ved at jeg kiggede rundt på Google efter professionele sanglærer i København, og hun var en af de første der dukkede på. Derefter klikkede jeg ind på hendes hjemmeside og læste hendes(vanvittigt flotte)CV og hvad folk havde sagt om Rikke - og der var intet andet end positiv energi fra min side!

I dag har jeg altså så haft min første sangtime hos Rikke, hvilket jeg har glædet mig helt vildt meget til, men også var en smule spændt på! Da det jo som sagt er 5år siden, er der sikkert mange teknikker etc. som jeg har glemt. + Jeg følte selv at der var rigtig mange ting i vejen med min stemme. Rikke er en fantastisk sød og rar kvinde, som man virkelig føler så i trygge hænder med! Og det viste sig også at der måske alligevel ikke var så mange at de ting som jeg følte var et problem, der virkelig var et problem. Bortset fra det lærte jeg nogle helt nye teknikker, altså de principper som Rikke arbejder udfra, som jeg ALDRIG havde hørt om før. Og pludselig giver ALT inden for sangverden meget bedre mening! :D. Så allerede her fra min første time har jeg bare lært noget helt vildt, altså er virkelig begejstret og glæder mig så meget til at lære mere så jeg kan forbedre mig endnu mere! Hvor er jeg glad for at jeg fik sparket mig selv bagi og anskaffet mig en sanglære.

Du kan se priser for sangtimer hos Rikke HER.

LOVE M

Synes godt om

Kommentarer

Emilie
,
Hej, Jeg har også modtaget sangundervisning hos Rikke i flere år og jeg har været så glad for hende som sanglærer - du kan se frem til en lærerig rejse. Held og lykke med sangtræningen! /Emilie
Itsmemelaniedk
,
Tusind tak! det glæder jeg mig til!! hun er helt fantastisk!! kh
Eldora,
thats why like many european gamers I only played japanese games. They are usually much more fun, easy to get into, totally awesome designs, crazy (I mean CRAZY) steyolinrs. Yay! Nice pictures! Where I live I don’t even know if we have any arcades at all!
uleirueha.com