SOS MOISTURE PRODUCTS

Hej mine kære.

Jeg oplever enormt mange som døjer med ekstremt tør hud for tiden, både folk i min omgangskreds, kunder jeg har haft på arbejdet og jeg selv. Jeg tror virkelig at det her efter/vinter har været enormt hård mod vores hud, jeg føler vitterligt også at det har været koldt forever! Jeg har af denne grundet samlet 3 af mine favorit produkter som giver øjeblikkeligt fugt til din hud! - så keep reading.


Estée Lauder - Advanced Night Repair powerfoil sheet mask

Ok, de her powerfoil masker er insane! Hver maske indeholder en halv flaske ANR teknologi og er helt ekstrem til at give massere af fugt, udstråling og reparation right away. Masken er lavet af noget lækkert bomuld med folie over og grunden til at der er folie over er, at ingredienserne så tvinges ind i huden istedet for at trænge ud igennem masken, som det gør på andre alm. Bomuldsmasker, derfor virker denne sheet mask også 25x hurtigere end alm. sheet masks. Og jeg siger jer bare, når i tager denne maske af er jeres hud fuldstændig reborn! Jeg ELSKER når man kan se resultater med det samme! Prisen er 720kr for 4stk og de er så effektive at du godt kan bilde dig selv ind at du får 4 ansigtsbehandlinger for éns pris.

Artistry - Hydra-v refreshing moisture mask

Artistry er et ret nyt hudpleje brand i Danmark, men burde bestemt få noget mere hype! Jeg har prøvet en del af deres produkter nu, og det er så fantastiske. Jeg er en sucker for fugt masker og denne er absolut en af mine favoritter. Den er sindssygt effektiv her til den kolde vinter og lidt mere budget venlig og så dufter den amaaazing!

Glam Glow - Thirstymud

Jeg er mega fan af glam glow masker og det har jeg faktisk været siden jeg arbejdede i Sephora og blev præsenteret for dem første gang. Deres vision er at skabe den her Hollywood hud instantly når du har brugt deres masker og det virker! Deres fugtmaske er denne som hsr 3 forskellige fugtformularer der giver fugt idag, imorgen og forevigt. Den er også perfekt at bruge som natcreme eller når du er ude og flyve, så huden ikke dehydrerer. Og så dufter den en smule af kokos, it takes me to exotic places. Og så kan den btw bruges af alle hudtyper.

Synes godt om

Kommentarer