SPAR 10% PÅ CLUBDIVA.DK

Wanna be a diva? ..
Hej mit navn er Melanie og jeg er shopaholic! - just kidding(i hope so).
- Jeg har fundet denne her side ClubDiva.dk, hvor de har super meget fedt tøj, til faktisk rimeligt billige penge. Der er lidt den Daily Diva, Club Divaen og Beach Divaen. Du kan spare 10% ved brug af rabatkoden MEL10 - We LOVE great offers!
[caption id="attachment_574" align="aligncenter" width="980"]
Præget floral peplum top i sort 150kr.[/caption]
Peplum toppen kan rigtig mange ting! Den er super flot og elegant og kan bruges til både hverdag og fest. For et afdeæmpet look, kan den bruges til både en nederdel, shorts, jeans, læderbukser you name it, med et bare flade sko til. For et street look, kan den sagtens bære et par sneakers, og for et mere feminint look, et bare fine sandaler. Hvis den skal bruges til fest ville jeg nok fortrække den med en nederdel. Sort, hvid, læder eller en af sommerens andre tendenser. Jeg ville vælge at bruge en nederdel som gik til knæene for et pænt og elegant look. And ofcourse, always wear the jewelries. Korte halskeder med fede detaljer, especially gold<3 - Peplum blusen gør også, at hvis du har lidt ekstra på sidebenene, så har du mulighed for at skjule det på en måde så du stadig får en smuk og sexet silhuet. We like!
[caption id="attachment_575" align="aligncenter" width="980"]
Sommertop Ra ra sort 200kr[/caption]
- Denne top er med på sommerens tendenser da den er gennemsigtig og kort. Bær den med en sort, glat, stropløs bh indenunder og et bare super fede shorts, eksempelvis nogle med blonder. Pas dog på med at have for korte shorts på, da du helst heller ikke skal vise for meget hud og blive slutty. Bær den også med højtaljede nederdele, shorts, eller bukser - Make the legs look longer! Pep den op med fede og farverige items.

Jeg har lavet en lille wishlist over nogle favoritter inde fra hjemmesiden - Musthaves!
[caption id="attachment_576" align="aligncenter" width="979"]
Does that body come with the bikini? Cuz i definately want one then![/caption].

Xo the shopaholic!

Synes godt om

Kommentarer

Lacey,
healthy over the holidays. McDonald’s makes it easy with their latest wholesome offering, the Egg White Delight McMuffin. The secret ingredient is apopxrimately 200 calories of lean protein, with 100% egg whites on grill
tigpkcqba.com
Pitié ! La Cité des Sciences de la Villette c’est bien mignon mais c’est de la survulgarisation, plein de raccourcis et souvent d’inexactitudes complètes. Passé 10 ans d’age, on va chercher la qualité… au Palais de la Découverte !
www.damestudio.com/