ST. TROPEZ GRADUAL TAN

Hej Ladies.

Jeg håber i får nydt de lækre solskinsdage som igen er begyndt at vende tilbage efter en uges tid med kedeligt vejr, og måske i også får ligget en masse i haven eller på stranden? Ellers er der ihvertfald hjælp at hente - i’ll tell you what. Jeg nævnte kort dette produkt i min 'Månedens beauty favoritter' den anden dag, og lovede at fortælle lidt mere om den,

Nu arbejder jeg jo fuldtid og altid indendøre og det er altid sådan at når jeg så har fri, er der ingen sol - hvilket resulterer i en vinterbleg krop hele sommeren, ikke spor flatterende når man skal i en fin sommerkjole.

Men bare rolig piger for hvis i har det ligesom mig er der prof hjælp at hente, hvad enten du ønsker et resultat her og nu, eller på længere sigt! Det er lidt mærkeligt at jeg ikke har nævnt produkter fra St. Tropez før, for det er virkelig mit ultimative yndlings mærke når det kommer til self tanning. Normalt bruger jeg selv deres mousse, med deres tilhørende handske(skal nok fortælle om den i et andet indlæg). Nu har jeg så prøvet et af deres nyeste skud på stammen St. Tropez Gradual Tan, som er det produkt hele denne seance drejer sig om.

Gradual Tan er en everyday bodylotion som giver en lækker naturlig solkysset hud her og nu og som gradvist kan bygges op til at give mere farve. Udover at den giver dig en lækker kulør går den også ind og giver din hud en fejlfri finish, hvilket jeg også synes er rart specielt på benene hvor jeg godt kan have knopper af barbering. Den holder huden lækker og fugtet med dens 48-hour Hydraglow Complex og med indholdet af silicone kosmetik puddere og lysende partikler går den øjeblikkeligt ind og ‘blur’ huden hvor der er ujævheder. På billederne oppe over, kan i se før og efter brug af gradual tan.

#TIP Påfør om morgenen i stedet for din almindelige bodylotion og byg op over steder så som skuldre og skinneben for at highlighte og forlænge. Glid let overskydende farve henover hænder og fødder. Vent til produktet er tørt før du tager tøj på og HUSK at vaske dine håndflader efter påføring

  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer