Summer favourites - LAST cheating day!

Stod op til et meget dramatisk morgen idag :D. Jacob står jo som sagt op en del tidligere før mig fordi han møder meget tidligere, og jeg kunne bare ikke sove imorges efter han stod op. Så havde vi døren til altanen i soveværelset åben, og mørklægningsgardinet rullet nedover. Det her gardin gav altså sådan en MEGET irriterende krasse-lignende lyd op ad døren pga. blæsten. Til sidst blev jeg bare så irriteret, fordi jeg ikke kunne sove, og når man ikke kan sove og der er sådan nogle lyde, så kan man bare ikke fokusere på andet. Men det endte med at jeg til sidst rejste mig op for at rulle det er gardin op og lukke døren. - Eller det endte så bare lige sådan, at hele gardinet faldt ned og skruerne faldt ud af væggen! ÅÅÅRH, hvor irriterende, og så kunne jeg selvfølgelig ikke sove bagefter! :D. Ikke nok med det, så rev Jacob dørhåndtaget af altandøren igår. Hahaha, love this place.(I seriously do!)

Idag er altså også SIDSTE cheating day! For nok taber jeg mig, men kunne tabe mig SÅ meget mere hvis ikke det var for alle de småting man spiser ekstra hele tiden. Men man vil jo så gerne! Jeg tænkte også på tidligere at jeg ikke håber at i tæller hvor mange gange på en uge jeg bruger ordet cheating-day her på bloggen, instagram, facebook, you name. Det er ihvertfald ikke kun én gang om ugen! Hihi. Men det er ikke fordi min træning ikke virker, det gør den! Men den kunne virke SÅ meget bedre og SÅ meget hurtigere.
- Men vi har været aktive og løbet alle 5søer, og så trænet i en times tid efterfølgende! ... Og ja så har vi lige spist en halv liter is hver, men tilbehør. UPS. Men det er SIDSTE dag idag! og det er det!
... SUMMER FAVOURITES! Jeg har lige pt. 4kjoler som er min absolut YNDLINGS kjoler denne sommer!(Der kommer sikkert flere!) hihi. Well, jeg elsker kjoler og farver om sommeren! Elsker halskæder, selvom jeg faktisk er virkelig dårlig til at gå med dem. Men det er SÅ flot hvis men har en form for bodycon kjole i en helfarve på, og så lige tilføjer nogle store farverige kæder! WE LIKE! - Skal nok lave nogle looks til jer en dag, så i kan se hvad jeg mener. Lige pt. er jeg faktisk meget forelsket i tøjet hos ZARA(åh, de er nok bare altid en storfavorit!) og så Creme Fraiche. Det er to butikker hvor jeg ved at jeg ALTID kan finde så mange uundværlige ting! hehe - i ved hvad jeg mener! :D.
[caption id="attachment_500" align="aligncenter" width="980"]
Gul kjole fra ZARA, hvid kjole fra ZARA, sandaler i sort og rosegold fra Creme Fraiche, grøn kjole fra ZARA, sorte ballerinaer fra Armani, hvid kjole fra Creme Fraiche[/caption]
[caption id="attachment_501" align="aligncenter" width="980"]
Halskæderne er blandet fra pieces, H&M & Saint Tropez. Elsker guldhalskæden som har Versace looket(i wanna get a real one some day!).[/caption]
LOTD: Gul kjole fra ZARA, Sandaler fra Queen in you, og armbånd fra Nørgaard Design CPH(NDC).
Forresten så har jeg fået en god nyhed idag, som kan udløse min største drøm lige pt.! ÅH, hvor jeg håber inderligt!! I må meget gerne krydse fingre for mig! Hihi<3..

KYS M

Synes godt om

Kommentarer

Nadine
,
Hej! Er vild med den hvide kjole fra Zara, sælger du den eller ved du, hvor man købe den?? 😊