Summer is still im MY closet!

Det kan godt være at temperaturen er faldet og solen ikke er så neget fremme, men det er altså ingen undskyldning for at pakke sommertøjet væk, or get some more for that matter! Vi kan godt lige trække den liiidt endnu! - Well i can! Jeg har altså bestilt lidt nye godter fra FashionbyC. - som har mange lækre ting, som jeg jo selvfølgelig IKKE kan leve uden! Så var derfor nødt til at bestille lidt.
[caption id="attachment_595" align="aligncenter" width="980"]
Limegrøn top fra minimum, halskæde fra H&M, koral peplum nederdel fra FashionbyC[/caption]
Man kan style denne smukke koral peplum nederdel på mange måder, men synes dog den gør sig lidt bedst med lækre farver! Hello, miss lollipop. Koral peplum nederdel koster kun 210kr(fri fragt i hele Dk) og kan købes HER
Da jeg havde fået Jacob til at tage de her billeder af mig, siger han:'hold kæft det må være kedeligt at være fotograf skat'. - i guess so! :D, men trods den kedelige opgave han blev sat til, gjorde han det meget godt! :D, og det bliver ihvertfald ikke sidste gang.
Jeg ELSKER leopard og faktisk stort set alle former for dyreprint lige pt, det er så fedt og kan pifte et outfit op på no time, ved bare at føje et lille dyr til ;b - me like!
[caption id="attachment_596" align="aligncenter" width="980"]
Koral blazer fra minimum, sort satin corsage fra gina tricot, leopard highwaist nederdel fra FashionbyC, stiletter fra Aldo[/caption]
Denne smukke leopard highwaist nederdel koster kun 139kr(fri fragt i hele DK) og kan købes HER
Det skal lige siges at jeg ALDRIG går af med noget af mit tøj, eller smider noget ud for den sags skyld. Jeg VED nemlig, at hvis jeg kommer til at smide noget ud, vil jeg stå en dag og tænke; WHYYYYY.. Så beholder jeg det hellere! Havde engang kasseret en beige læderjakke(im stil thinking WHYYY!!!).. Anyways, troede altså bare at den var blevet væk eller sådan noget, og ærgrede mig helt vildt. Så da min mor holdte 40års fødselsdag, havde hendes veninde den på. DAMN IT! - den var altså dead and gone..
Så regel #1 -Take or toss - Always take!! (Medmindre du tænker ADRK, what happened, den skal jeg aldrig have på igen).
- Men for at komme til pointen, har jeg ret meget tøj efterhånden, da jeg ikke smider noget ud, så styler forskellige items med det jeg har herhjemme. Det resulterer desværre i, at meget af det nok ikke kan fås mere. - men håber meget at mine styles kan give lidt inspiration til alle derude.
Aftenens råd: dont be afraid to play with colors!

LOVE M

Synes godt om

Kommentarer