SUN, LEO & LIFE UPDATE

Indeholder tilknyttede links

//LEO SKIRT: here//SHIRT: H&M//MULES: here//

Hej mine kære.

Jeg håber i nyder de solrige dage, det gør jeg i hvert fald! Jeg drømmer bare endnu mere om at have en altan eller bare en lille have at gå ned i, når vejret er så godt. Jeg fortryder helt at jeg aldrig benyttede vores altan i den gamle lejlighed! haha, men det er typisk når man har det.

Anyways så var jeg ude og skyde det her cute outfit med Jacob den anden dag - Leo print er bare kommet for at blive og er så tidløst, for det går aldrig rigtig af mode og at kombinere det med flæser som er så in igen denne sæson, er den perf. combo. Og igen med min basic skjorte fra H&M som jeg købte sidste år for en slik - den er bare så god til alt og altid en sikker vinder.

Jeg har haft gang i en masse spændende projekter denne uge, jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg ikke har meget travlt for tiden, men det ved i jo. Jeg skal snart til at skrive eksamensopgave og så har jeg endnu et fag afsluttet på min uddannelse - det er sååå dejligt! Men jeg kommer nok heller ikke til at tage mere skole i år, fordi næste semester falder lige oveni vores tur til USA - istedet har jeg tænkt at søge merit på SoMe, så det skal jeg bruge resten af året på, hehe.

Lige en kort update herfra. Jeg håber i har en dejlig weekend og nyder det gode vejr!

Vi blogges.

KYS

  • Near Glostrup

Synes godt om

Kommentarer