Sunday is funday

Jeg har haft den mest fantastiske weekend, men min søde kæreste(som endelig har taget lidt fri). I fredags var STORE cheating-day! Jeg blev hentet fra arbejde, og så tog vi ud og handlede - hjem og spise - ud og træne - ud og løbe - og SÅ i slikbutikken, i føtex for at købe vanilje is og så seævfølgelig blockbuster. Jeg synes virkelig det er hyggeligt at gå i blockbuster og leje film istedet for at gøre det på nettet, eller hvor man nu kan gøre det. Det giver bare så meget mere hygge og så meget mere mig!<3 - Og ja det var store cheating day, så vi spiste en masse is og slik. Det er SÅ lang tid siden at jeg har spist slik! MMMMH.
[caption id="attachment_487" align="aligncenter" width="600"]
Vanilje is med friske jordbær, flødeskum og chokoloadesauce! MUMS[/caption]
Igår var vi en tur på bakken(har ikke været der siden jeg var 12 eller sådan noget i den stil). Jeg synes der var vildt hyggeligt, vi tog bare derind for at hygge og spise. Tivoli er smukt men også hyggeligt, men synes bakken var hyggelig på en anden måde, sådan små tivoli agtigt. Loved it! Så spiste vi grillbuffet på Skovly.. Da vi tog mad første gang tænkte vi at det var en lidt sløv buffet. Da vi gik anden gang, var der bare herre mange ting vi var gået glip af! Ups.. hihi. Da vi kom hjem, måtte vi tage endnu en løbetur. Hvis man synder må man bare træne mere og hårdere - thats the price to pay!
[caption id="attachment_490" align="aligncenter" width="600"]
En lille cykeltur i mågerne![/caption]
Idag har vi været ude og træne, efterfulgt af en lille svømmetur. Og nårh ja, så en lille bitte smule shopping. Hvis man skal svømme, må man jo også have en bikini! -Man kan tale sig fra ALT! - Så har vi spist meeeget tidlig aftensmad som idag bestod af salat med kylling, kartofler og kalkunbacon. Så var vi ude og vaske min cykel, som jeg endelig har fået hjem og fået lappet! Og så en laaang gåtur inde på strøget og til Nyhavn og få en lækker is. Jeg har aldrig fået is fra Rajissimo før, men OMG hvor smager det godt!! Det er helt vildt! Og hvis i ikke har prøvet den, skal i prøve deres youghurt is. Den smager SÅ godt.. Men ja, så blev der altså også syndet idag!
[caption id="attachment_491" align="aligncenter" width="600"]
We're gettin there![/caption]
[caption id="attachment_492" align="aligncenter" width="600"]
Lidt kærlighed i Nyhavn. Elsker dig Jacob![/caption]

Jacob er faldet i søvn på mit bryst. so cute! -Jeg er også helt smadret og mine fødder er ømme! og så svider det også i mine øjne! hihi, tror også det er ved at være sengetid for mit vedkomne.

TTYS LOVERS!

Synes godt om

Kommentarer