SUNDAY SHOPPING -20%

Indeholder tilknyttede links

Hej mine kære.

Whats better to do than some shopping on sundays? Jeg er i mega shoppe mode lige pt. haha! Det har nok også noget at gøre med at Jacob & jeg skal til USA igen (læs her)​, jeg er allerede så mentalt klar til den ferie og så gør det det jo hellere ikke nemmere at vrimler det jo med gode tilbud overalt og jeg har btw shoppet de lækreste støvler (i will show you soon).

Jeg eeeelsker bluser og jeg kunne have tonsvis af forskellige bluser, for jeg kan vildt godt lide at veksle mellem forskellige styles. For mig er det altid lidt nemmere at shoppe bukser og underdele generelt, da det altid er lidt mere basic. Bluser har jeg derimod meget svært ved at finde noget jeg er vild med om som jeg synes passer til mig, så jeg har faktisk oftest tendens til bare at hoppe i en basic t-shirt - hvilket også kan være mega cool! Men så kedeligt når det bliver for ofte. Herudover er jeg også rigtig dårlig til at købe farver. Jeg synes altid det er en mega god ide, men jeg får aldrig brugt det! haha.

Jeg har dog fundet en masse lækre overdele på nelly.com som ligenu køre -20% på alle overdele, så er der virkelig noget at spare! Jeg er mega pjattet med wrap bluser for tiden, dem har jeg ihvertfald også fundet en masse lækre af. God shoppelyst ladies & lad mig vide om i har lyst til at jeg laver flere af den her slags indlæg, jeg synes ihvertfald at det som læser kan være rart at få noget håndplukket inspiration til shoppingen, istedet for selv at skulle side og bladre 10sider igennem på et side.

KYS

Synes godt om

Kommentarer