TAKING CARE OF BLONDE HAIR

Nu har jeg efterhånden vendt mig til mit blonde hår og jeg er stadig helt vild med det! Jeg har dog ikke helt vendt mig til den ekstra pleje det skal have, i forhold til da jeg var mørkhåret. Dette gælder altså især i form af at jeg synes mit hår bliver meget hurtigt gyldent/gulligt og jeg er til at det er meget mere til den kolde side. Så, jeg har samlet en masse tips til alle jer blondes derude som også er en samling af mine favorit produkter og dem jeg synes fungere bedst for mig i alt fra shampoo til pleje og hårbørster.

SHAMPOO

Det er først og fremmest vigtigt at bruge en god shampoo som er beregnet til blond hår. Her bruger jeg Redken Blonde Idol - you know, at jeg er ret snobbet lige ved angår mine hårprodukter da jeg er virkelig øm omkring mit hår, derfor bruger jeg altid gode produkter til mit hår. Jeg synes denne shampoo er vildt lækker og dufter sindssygt godt.

Tips: Vask altid kun håret i hovedbunden, da shampooen alligevel bliver skyllet ned over længder når du vasker det ud.
Vask hovedbunden over to gange, første gang opløser du nemlig snavset og anden gang vasker du det helt rent.
Less is more! Brug kun en klat på str med en 2krone, det er ihvertfald nok til mit lange hår. Evt masser det i hænderne inden du kommer det i håret - i like to do that.
Hvis man lige vil give den lidt ekstra til håret, kan man jo afslutte hårvasken med iskoldt vand for at sætte gang i blodcirkulationen - så siger man at håret skulle vokse hurtigere.

♥ CONDITIONER

Jeg er helt vild med Maria Nilas nye serie som hedder HEAL, den er fantastisk!! Serien er især fantastisk til hvis man også har brug for ekstra pleje og balance i hovedbunden. Jeg tror selv at vi oftest glemmer at tænke på hovedbunden når vi vælger hårprodukter og er mere fokuseret på selve håret - så her er HEAL jo fantastisk for den er så skøn til begge dele! Her bruger jeg dog kun deres conditioner, da jeg jo bruger min Redken som er beregnet til blond hår.

Tips: Husk kun at komme conditioner i længderne, da det ellers vil fedte din hovedbund.

♥ HÅRKUR

Her veksler jeg faktisk imellem to forskellige. Ej faktisk tre ligenu for jeg bruger jo også stadig min vedligeholdelseskur fra jeg fik farvet mit hår med smartbond, MEN udover det så bruger jeg en fra Redken som er en hårkur der sørger for at man holder farven længere og så bruger jeg Maria Nila Soft som gør håret simpelthent så vidunderligt blødt!

Tips: Det gælder det samme med hårkur, kun i længderne ladies.
Udnyt mulighed for at smide en kur i håret hvis du skal i sauna. Varmen får nemlig hårstråene til at åbne sig og kuren kan trænge bedre ind.
Tag hårbørsten med i bad og red det igennem imens du har kur i, så får du både redt håret og får en fantastisk fordeling af kuren.

♥ SILVERSHAMPOO

Silvershampoo er jo nok et af de største musthaves når man er blonde - and you know it! Jeg bruger min ca 1 gang om ugen for at holde min kolde farve ved lige. Her bruger jeg L´oreal silvershampoo som er vildt effektiv - i forhold til andre jeg har prøvet. Man skal dog lige holde lidt øje med tiden når det er i, så man ikke ender ud i svagt lilla hår! haha - i guess we´ve all ben there!

 

Kys en newly blonde
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer