THE COUPLE SNEAKS

//FAUX FUR: here//LEATHER PANTS: H&M//BLOUSE: here//SNEAKERS: WODEN//

Sponsoreret indlæg

Hej mine kære

Jeg håber i alle har haft en dejlig påskeferie! For mig var det virkelig tiltrængt, da vi også snart rejser til USA og ventetiden er nær ulidelig. Vi fik tilbragt nogle hyggelige dage på Bornholm med Jacobs familie og er nu vendt tilbage på arbejde idag, med 4 arbejdsdage tilbage inden afgang. 4!!

Jeg har fået min søde, smukke kæreste til at posere sammen med mig iført vores kæreste-sneaks, haha. Matchy Matchy! Jeg synes han gjorde det rigtig godt og vi fik taget få, men fine billeder! Vores sneakers er fra WODEN og er fra deres nyeste kollektion 'North Sea sneakers', de er virkelig fede og jeg er så hooked på den nude farve. Jacob har en ret unik smag i sneakers og kan godt lide at de er lidt anderledes (han har den vildeste samling derhjemme), så hans nye WODEN sneakers passer så fint ind til samlingen.

Shop Jacobs model TYR / her

Shop min model YDUN / her
  • FASHION

Synes godt om

Kommentarer

albertsons college drive,
I really do my very own investigation regarding the THE COUPLE SNEAKS | Melanie Norskov and I specifically determine what you talk about! You did a great job once i consider. https://goo.gl/HTs3x4
goo.gl/HTs3x4
Ko
,
❤️