THE MAGIC OF M2 LASH

Sponsoreret indlæg

Piger piger piger - time for some serious lash talk!

Mine vipper har jeg aldrig været særlig glad for, for de er hverken særligt fyldige eller lange og kan SLET ikke finde ud af at holde sig bukket medmindre det er med hårde metoder som en godt opvarmet vippebukker og en god vandfast mascara.. død irriterende.

I har helt sikkert hørt om M2 før - som er en serum der går ind og forlænger vippernes gro process, den findes også til bryn som jeg dog ikke selv har prøvet men har hørt rigtig meget godt om den! og hvis den virker bare halvt så godt som den til vipperne, er den exeptionel!

Jeg vil godt lige pointere at jeg for det første som sælger er meget ærlig og jeg er altid ærlig over for mine kunder hvis der er noget jeg synes er dårligt eller noget bedre end andet. Det har aldrig været min sælger stil at sælge noget jeg ikke selv har kunnet stå inde for. Jeg ved også godt at der står sponsoreret i dette indlæg, og vil godt understrege at det altså ikke er fordi at jeg er blevet betalt for at lave dette indlæg, men fordi jeg har fået serummet i gave (og sådan er det stort set i alle mine indlæg hvor jeg skriver sponsoreret indlæg), bare lige for at vigtig gøre at jeg altså ikke skriver om produkter hvis det ikke er fordi at jeg selv elsker dem! - but thats the rules.

Tilbage til M2, jer der har prøvet den ved helt sikkert godt hvad jeg snakker om! Ærligt så prøvede jeg den faktisk første gang sidste år og var ærligt talt ret skuffet over den. Jeg brugt den i nogen tid og synes da jeg fik tydeligt længere vipper og stoppede så brat med at bruge den hvorefter mange af mine vipper faldt af... Det er selvfølgelig obvious nok at dette skete for mig, fordi jeg ikke havde fulgt instrukserne, at man skal bruge den hver dag og at når man har opnået ønsket resultat skal holde det ved lige et par gange om ugen.

Jeg fik M2 i julegave her i sidste jul da jeg arbejdede i Sephora og har faktisk brugt den stort set siden. Jeg opnåede et meget vildt resultat allerede efter en halvanden til to mdr, hvor mine vipper VIRKELIG var blevet vanvittigt meget længere. Jeg bruger faktisk slet ikke vippebukker mere ELLER vandfast mascara - det er virkelig fantastisk. Jeg vil også sige at jeg virkelig har pisket mig selv til at bruge den hver eneste aften inden sengetid, ærligt ville jeg hellere skippe min tandbørstning end serummet når det kom til stykket - sådan er vi jo så så forskellige, haha.

På billederne her er mine vipper på deres ypperste og rammer nærmest mine bryn på det ene øje. Jeg er dybt afhængig af M2 og det kan godt være man synes den er peberet, men den virker og den holder meget længe! jeg tror altså at min holdte i 3-4mdr. Den koster 990kr og kan købes i stort set alle matas, magasin, sephora og på nettet.

Har i selv prøvet denne eller den til brynene? hvad er jeres erfaringer med dem.

  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer