The more the merrier

Når nu jeg desværre har været så uheldig at ligge Mig syg med maven idag(nothing disgusting, det gør bare ondt!), men det betyder jo at jeg også har tid til,at blogge ud til jer❤. Her forleden modtog jeg en pakke fra Justagirl, da jeg jo var nødt til at gøre lidt velfortjent efterårs-shopping! Det er jo blevet koldere, man skal jo også have en overgangsjakke, og sko, og matchende task, og... Ja i kender hele processen! Same every season! :D.

Men jeg forelskede mig noget voldsomt i denne shaggy furry coat, som også er set på bloggeren Tina Maria, den er SÅ nice! Jeg ELSKER pels, og det bliver ikke den sidste jeg skal have denne sæson, skal jeg lige hilse at sige!
...The more the merrier, skulle selvfølgelig også have en kjole som kunne bruges til jakken! Og mene jo selv at denne kjole bare er et musthave til min efterårs/vinter garderobe. Synes faktisk bare hvid generelt er et musthave til garderoben denne sæson.. Og hvem der dog ikke bare elsker hvid! So elegant and innocent.
Kjole: Justagirlsj.dk // Shaggy Fur: Justagirlsj.dk // Chunky chain halskæde: Gina Tricot // Ballerinaer: Armani // Solbriller: Gucci // Handsker: H&M
Min hvide midi kjole kan købes HER
Min Shaggy Furry coat kan købes HER

Husk at følge mig på instagram: itsmemelaniedk

TTYS.. LOVE M

Synes godt om

Kommentarer