The sun is shining.... behind the curtains

Jeg føler mig yderst metaforisk idag! Solen er der.. men den gemmer sig - but it shall be great! Idag har jeg fri fra job, det er dejligt! Jeg måtte virkelig hanke op i mig selv imorges for at slukke for divaerne på viaplay og stå op! GO PINK BLONDIES!

Først tog jeg hurtigt forbi min dejlige moster for at hente min post.. Hun har fået hjernerystelse, så det blev desværre en kort visit! Min lillebror har også lige fået en hjernerystelse. What is happening? Så tog jeg et smut forbi metronome - the bitch is baaaaack. Det var dejligt at se nogle af de gamle tilrettelæggere igen, selvom jeg var hurtigt ude af døren! Sorry. Jeg har også været forbi Mary (Nail Desire), skulle lige have lappet neglene som jeg fik lavet i lørdags. I lost som diamonds! - No good.

Jeg skulle egentlig have været inde på Kongens nytorv med flyers for palæcenteret.. Jeg var også derinde, men vendte næsen hjemad igen. Jeg har ærligt en dårlig dag idag, og kunne mærke at jeg slet ikke ville være i stand til at stå og smile til folk og dele de her flyers ud. Ingen gider modtage flyers fra en sur kost! :). HADER bare når jeg ikke kan holde hvad jeg lover! Jeg kan bare ikke 'lege' at jeg er i godt humør, hvis jeg ikke er det.
Jacob har lige ringet og sagt at han allerede har fri og er på vej hjem. Det gjorde mig så glad, og jeg kan slet ikke vente til han kommer hjem! Tænk at jeg nogengange kan tage mig selv i at sidde og smile helt vildt når jeg tænker på ham. Det fantastik og ikke mindst imponerende at tænke på hvordan en person kan gøre en så glad! I LOVE, LOVE!

Nu sidder jeg og ser 'den eneste ene' - FANTASTISK FILM, den går ALDRIG af mode! Og den passer jo meget godt til omstændighederne! hihi. I hate to admit it, men jeg har trukket gardinerne for, så jeg ikke få solen i hovedet. Man får så dårlig samvittighed over at man ikke engang kan finde ud af at nyde solen mens den er der! Hehe. Men jeg sidder bare herinde i varmen og hygger med min dyne, popcorn og varm kakao.(det burde somewhere være ulovligt). - Jacob er typen hvor, at når man vågner om morgenen tænker man; 'Hold KÆFT, hvor er jeg glad for at vi er sammen'. Glæder mig til min bedre halvdel kommer hjem! Hihi, kys kys<3

Synes godt om

Kommentarer

Anna-Nathalie,
Du har lige fået dig en ny follower! Og btw, hvor får du/ har du fået ordnet øjenbryn? De er vældig fine! 😊
sweetpetroleum.bloggersdelight.dk/
Maria Helene Hansen,
Vil virkelig gerne vide hvor du har købt de bukser du har på, på dit 3. billede :* - Fed blog forresten! Knus Maria (Just another crazy bitch)
thisissomefreakyshit.blogspot.dk/
Marie Louise
,
Hvor er bukserne fra?? 😲
Itsmemelanie.dk
,
De er fra Creme Fraiche på strøget 😊
Itsmemelanie.dk
,
Tusinde tak! 😊. de er fra creme fraiche på strøget
Itsmemelanie.dk
,
De bliver ordnet hos frisør kongestolen på gl. kongevej 😊