Throwback & Fred Perry

Feels like its monday.. But its not! Tiden går alt for stærkt synes jeg. Jeg har prøvet at hanke op i hvad lørdagens 'bytur' ødelagde, alkohol er på INGEN måder noget godt for kroppen! Men man skal jo have lov til at hygge sig lidt engang imellem! hihi. Denne gang var det pure girlpower! SÅ skægt! Har en halvsøster, som simpelthent kan få mig til at grine konstant, fordi jeg bare ikke kender nogen der er lige så crazy som hende! Love it! Men der var masser af damer, mojitos & malibu og annanasjuice! MMMMMMH, SUMMER!<3
Idag har jeg modtaget mine elskede nye sneakers fra Fred Perry som jeg har købt på, Footway. De er SÅ fede og de kommer til at passe perfekt til forskellige jeans, shorts og sommerkjoler, for et casual look. + De får mine fødder til at se mindre ud! Ikke fordi jeg har verdens største fødder, men det er da ikke helt dårligt! :D. Du kan købe dem HER.
[caption id="attachment_514" align="aligncenter" width="980"]
Fred Perry sneakers fra Footway.dk, 449kr.[/caption]´
Har selvfølgelig allerede haft dem lidt på, og de er vildt dejlige! Jeg glæder mig så meget til at jeg skal ud og lufte dem rigtigt! hihi<3 Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg shopper hos Footway. Så dejlig nem og pæn en hjemmeside og virkelig hurtig levering! Og så har de jo SÅ mange sko på ét sted! - it's dangerous!

Synes godt om

Kommentarer