THROWBACK USA 2015

I de her solrige dage drømmer jeg mig virkelig tilbage til vores sidste eventyr i USA, jeg savner det så meget og vil så gerne tilbage. Jeg har nogle fri dage her i pinsen, hvor jeg håber på at kunne nyde lidt af solen. Jeg håber DMI tager fejl mht. dårligt vejr, det er typisk at vejret vender 180 grader når man endelig har fri men ellers har man jo som regel en masse praktisk at tage sig til.

Jeg fandt nogle lækre billeder i gemmerne fra vores USA tur som jeg ikke har fået delt med jer, men som i da ikke skulle gå glip af. Billederne er både fra Miami, Coco Cay, Paradise island, Bahamas og Fort Myers og bemærk lige min nørdede samling af muslinger, ret fin ikke? (ikke engang halvdelen af hvad jeg slæbte med hjem)

Ligenu ligger Jacob og jeg ude i haven og nyder solen, samt kigger på spændene rejsemål til næste eventyr... Exciting! - måske der er nogle steder i kan anbefale? Senere skal jeg ind til byen og skyde nogle nye fede outfit billeder med søde Mathilde Boe, hvad skal i bruge denne skønne solskinsdag på?

Synes godt om

Kommentarer

Kristy,
Wow the most amazing dolls house I have ever seen. I would even love to play with that now as an adult – or bid kid at heart! I also love the Djeco range of puslezz. It is fun watching my little darling begin to really problem solve and puzzles are a great learning tool for this.
xyfoiyi.com