Thursday ❤

Godaften mine dejlige læsere.
Idag har jeg været nede i salonen(kongestolen) & forberedt mig til vores kommende projekter. Jeg kan allerede afsløre nu, at det bliver virkelig godt, og vil anbefale jer at sætte et kryds i kalenderen D.5 december.
#Sneakpeak
- #Throwback.
Igår var jeg i bio og se Thor 2 i 3D(kan stærkt IKKE anbefale bio under en sådan 8ugers 'kur', det er så smertefuldt!), men filmen var virkelig god, chokerende og overraskende. ELSKER når film overrasker. Tit og oftest, er de så forudsigelige! - kedeligt! Men den var virkelig god, og så var det bare rigtig dejligt at få lidt kvalitetstid med min søde skat.
Elsker elsker elsker læderbukser! Og her til vinter, synes jeg de bliver ekstra lækre med en strik/sweater og et på høje hæle!
//Læder bukser: Creme Fraiche//Hvid strik: Creme Fraiche//Guld halskæde: Gina Tricot.
Strikken kan købes lige HER
Læder bukserne kan købes lige HER

#I form med Tina.
Status er, at det stadig går rigtig godt med mit forløb! Jeg følger min kostplan og træningsprogram til punkt og prikke, plus den får lidt ekstra cardio indimellem.. Idag har været min cardio-day, så jeg har være til ca 1,5timers spinning. Kan godt lide at bruge spinning på mine cardio-days, da man forbrænder rigtig meget, og synes tiden går vildt hurtigt.
En ting jeg faktisk er vildt glad for med min kostplan er, at jeg får virkelig lækker mad og jeg lærer at lave en masse forskellige lækre retter. MMMH!! Så kan vi rigtig imponere i køkkenet!
Idag har jeg til aftensmad lavet mig en sindssygt lækker lakselasagne! MUMS! For flere opskrifter eller Info - I form med Tina.

Sweet dreams!
M❤

Synes godt om

Kommentarer