TIME TO TALK TRUTH /PART1

Fotograf Mathilde Boe

Eftersom at min hensigt ved at relancere min blog var at tage afsked til mit gamle blognavn, som jeg følte var det sidste der bandt mig til min tv-optræden, synes jeg også det er på tide at gå mere i dybden med 'hvorfor'? Når det så er sagt, vil dette også være det første og sidste i vil høre omkring min tv-optræden.

Det har taget mit utroligt lang tid at lave dette indlæg. Jeg har gjort mig utallige tanker omkring det, men tanker er så svære at få ned på papir. Jeg har også bare altid gået med den tanke om at jeg aldrig ville kunne ændre folks holdning til mig, fordi de bare ville tænke; ‘Jaja, det skal hun sige’ og fordi de mener at det de ser på tv, det er altså rigtigt!

Det hele startede tilbage i 2010 da jeg var 17 år gammel. Jeg var teenager og ganske uvis om livet og især kærlighed og havde faktisk aldrig haft en rigtig kæreste. Nogle af de holdninger jeg havde til kærlighed, var jo især nok fordi at jeg aldrig havde oplevet den, eller fordi at jeg nok mere havde et issue med mig selv end med andre.

Der er ingen tvivl om at jeg i min yngre dage godt kunne lide opmærksom og være center of attention, hvilket også er en af grundene til at jeg tilbage i 2010 meldte mig til programmet ‘For lækker til love’. Jeg havde dengang nogle sære og lidt fjollede holdninger, som kunne gøre at jeg ville afslå en fyr. Mine veninder havde altid lavet sjov med mig omkring de holdninger, og da de søgte nye deltagere var mine veninder ikke i tvivl om at jeg skulle melde mig. Og det gjorde jeg så. Jeg kom faktisk til casting allerede et par dage efter min tilmelding, og så startede det hele ligesom derfra.

Når man bliver tilmeldt sådan et program, får man ligesom tildelt en rolle. Min var at jeg skulle være golddigger - og fordi jeg havde nævnt at jeg godt kunne lide de danske hollywood fruer, blev det pludselig også lavet om til at jeg gerne ville være det. Jeg sagde ikke noget til det, da jeg ikke tænkte det ville have nogle konsekvenser

Jeg mindes i min allerførste date at være på date med en tømrer, som var super sød og vi havde det faktisk ret sjovt. Da jeg så skal lave sync til de optagelser (sync er der hvor man sidder og snakker om sin date) siger min tilrettelægger: Kan du ikke prøve at sige; ‘Tømrer! Hvordan skal jeg så blive hollywoodfrue’? og jeg mindes at vi tog den om et par gange, fordi jeg ikke var overbevisende nok. Jeg husker denne replik specifikt tydeligt, fordi det er en af de ting folk har ‘hadet’ mig allermest for.
Og sådan var det bare hver gang man skulle i sync, så fik de altid en til at sige alle mulige ting, som de VIDSTE at den danske befolkning ville flejne over. Det var jo godt tv. Desværre sagde jeg aldrig fra, og hoppede bare med på bølgen. Jeg vidste jo at jeg ikke var sådan og at det var dem der fik mig til at sige de ting, men jeg tænkte ikke over at det vidste alle andre altså ikke.

Under min deltagelse led jeg også af angst, faktisk i en meget svær grad hvilket også gjorde at jeg ikke drak alkohol, fordi det udløste anfald hos mig. Jeg var her på en date med en hvor vi skulle op i Vor Frelser Kirke og så skulle vi drikke champagne. Eftersom at jeg ikke drak alkohol havde produktionen købt en børnechampagne, som jeg efterfølgende skulle sidde og kritisere min date for at have købt.

Jeg kan huske at jeg også blev ‘værre’ og ‘værre’ i programmet. Jeg fik jo sindssygt meget ros af produktionen. Jeg var 17år, der var endelig nogle der roste mig for noget, synes at jeg var god til noget. Så jeg smurte bare endnu mere tykt på og gav dem det de gerne ville have, så fik jeg jo endnu mere ros for mit gode arbejde. Det gør mig så ked af det at jeg ikke var stærk nok til at sige fra, så havde jeg ikke siddet i denne situation som jeg gør idag.

Synes godt om

Kommentarer

melanienorskov.com
,
Tusind tak Rasha. Er rigtig glad for at høre at du har haft en god oplevelse hos mig. Tusind tak, det betyder rigtig meget for mig at høre! Håber jeg får mulighed for at vejlede dig igen en dag. Love back <3
melanienorskov.com
,
Kære Sisse. Som jeg også selv har nævnt i både part1 og part2, så erkender jeg også at jeg har sagt ting som ikke kunne ændres og at jeg ikke selv er helt uden skyld. Og jeg skriver også at jeg er ked af dem jeg har såret, for det har aldrig været min mening. Jeg lod mig desværre rive lidt for meget med, men jeg er skam ikke bange for at erkende det.