"Travel is the only thing you buy, that makes you richer"

 

Hi ladies!

For lidt siden meddelte jeg at Jacob og jeg skal på endnu et eventyr til fantatiske USA. På daværende tidspunkt var det sikkert at vi skulle afsted, men vi havde ikke planlagt den helt eksakte rute, but we have now!

Ligesom sidst, så starter vi med en uges tid i Orlando. Sidst der gik der lidt for meget shopping i den, og less parks. Så denne gang skal vi altså i Disney World og Universal og så må vi se hvad vi ellers kan finde på.

Efter Orlando tager vi igen til Fort Myers. Vi var helt forelsket i Fort Myers sidst vi var der, så denne gang bliver der i en lille uge i stedet for 2 dage. Det gik simpelthen bare alt for stærkt sidst, især fordi vi glemte solcreme den første dag så vi var VOLDSOMT brændte flere dage efter og måtte holde os i skyggen. haha.

Efter Fort Myers, kører vi den smukke tur til KEY WEST! På vores cruise sidst var vi faktisk også i Key West og det var også meningen at vi skulle have været der senere på vores tur, vi valgte dog at afbestille vores hotel og blive længere i Miami fordi vi var lidt skuffede over Key West. Da vi var der på cruise var vi i Old Town, som var en vildt fin del af Key West men vi følte bare efter den ene dag at vi havde set hvad vi skulle se og så var stranden der vildt ulækker. Nu tager vi til Key West igen, og så skal vi altså finde alle de smukke steder - i kan måske tippe mig?

Når vi har været i Key West, kører vi igen til Miami hvor vi skal på cruise. Sidst var vi med Royal Caribbean til bla. Coco Cay og Bahamas. Denne gang skal vi med Carnival og så skal vi til Bahamas, Grand Turk og Half Moon Cay - det bliver såååå lækkert! Er der nogle af jer der har sejlet med Carnival før?

Efter cruise skal vi igen være i Miami. Vi var i Miami i en uge sidst og skal være der ligeså længe denne gang. Sidst vi var i Miami regnede det de første 4 dage vi var der, altså som i VIRKELIG regnede! Så der kunne vi ikke lave særlig meget og så havde vi desværre heller ikke rigtig nogle gode strand dage, så vi håber virkelig på killer vejr denne gang! Det bliver også sjovt at opleve byen igen! Nogle gode idéer til hvad vi skal lave når vi er der?

Når vi har været i Miami tager turen en helt anden drejning, for så flyver vi til Las Vegas!! Jeg er så spændt på Las Vegas, det bliver en vild by at opleve og vi skal bo på det vildeste hotel! Vi skal være i Las Vegas i 5 dage, og jeg tror at 2-3 af dagene bliver oplevelsesdage og så bliver resten nok pooldage og afslapning.

Og finally så køre vi fra Las Vegas til LA, hvilket også bliver SÅ surreal! Undervejs skal vi også besøge Grand Canyon, det gør vi nok imens vi er i Vegas. Men omg piger, jeg er ved at dø af spænding! Jeg kan slet ikke vente, men der er sååå længe til.

Alt i alt skal vi være væk i 43 dage. WUHU!

Hvis i har nogle tips eller noget man bare skal opleve nogle af stederne - hit me <3

btw. så vil jeg også lige minde jer om at jeg stadig har en rabatkode til booking af behandlinger hos min kosmetolog, fin den her

Synes godt om

Kommentarer

Pernille
,
Hvis I vil opleve Grand Canyon, så synes jeg helt bestemt at i skal tage derud til solopgang. Det er den vildeste oplevelse!
Emilie
,
Når i skal ud og spise i Vegas, skal i helt klart prøve restauranten der hedder Texas de Brasil. Det er en af de lækreste restauranter, jeg spiste på i Vegas.