UPDATE EFTER VI ER KOMMET HJEM

Hej mine kære,

Jeg tænkte at jeg lige ville komme med en lille update på hjemmefronten, da vi har været hjemme i en halvanden uge (det føltes allerede som 1 måned siden at vi kom hjem, hah) og vi begge startede på arbejde i mandags. Vi nåede heldigvis at nyde det sidste af vores ferie til det ypperste herhjemme i DK, da vi heldigvis heller ikke var ramt af jetlag. Jeg fik set mine yndlingspiger som jeg gik på handelsskolen med i Vordingborg og fik hygget en masse med min søster og så fik Jacob & jeg lavet lidt ekstra på lejligheden(som i sikkert har set på Instagram og snap).

Jeg græd seriøst så meget dagen efter vi var kommet hjem fordi jeg ikke ville have vores ferie skulle slutte, typisk mig and it wasnt even that time at the month, haha. Der er ikke noget værre end at være på så fantastisk en ferie at man bare ikke har lyst til at forlade den.

Det er ikke fordi at det ikke er rart at være hjemme for det er det, at have nogle faste rutiner, være hjemme i sin egen seng/lejlighed, se sine familie og veninder OG at kunne lave hjemmelavet mad istedet for at spise takeaway hver dag.

Men det er virkelig hårdt at komme tilbage til hverdagen, det er det selvfølgelig altid efter en ferie, men hvis nogen af jer har prøvet at være afsted omtrent ligeså læge som os, then you know what im talking about.

Inden vi tog på ferie havde jeg intet energi eller overskud tilbage og jeg var overbevist om at det kommer stærkt tilbage efter 7ugers ferie, men jeg føler mig stadig ligeså energiforladt som før vi tog afsted, så det er et spørgsmål om at der er nogle ting der skal justeres for at det vender tilbage og hvad, skal man lige finde frem til.

Bloggen åbnede også op her hos nouw imens jeg var på ferie & det har været helt fantastisk og er gået over al forventning. Jeg er kiste glad for at være rykket - should have done that a loooong time ago.

Vi er allerede ved at planlægge hvor næste tur skal gå hen, og vi håber ikke der kommer til at gå så forfærdeligt lang tid før vi kan tage afsted igen. Vi har stærkt overvejet Florida igen & så et længere Cruise (for at se en masse nyt og spændende), Thailand eller Bali - så hvis i har noget i kan anbefale, hit me.  • Near Søborg, Søborg

Synes godt om

Kommentarer