VACAY PLANS FOR 2018

Hej mine kære.

Im sooooo ready for vacay og jeg har faktisk også allerede købt to bikinier, haha! Ej jeg føler altid at man virkelig er nødt til at være på forkant med bikini shopping, for når det bliver sommer er alle de gode taget. Jeg vil gerne vise jer dem, men tænker at gøre det i et andet indlæg - her skal vi lige appreciate mine vacay planer for 2018, jeg glæder mig SÅ meget!!

First of all så skal jeg jo på ferie med min søster og fætter og vi har endelig fundet en destination. Vi skal til Paralia i Grækenland, som ligger ved den olympiske riviera. Jeg har aldrig været i selve Grækenland, kun ude på nogle af de græske øer og det har jeg virkelig elsket, så jeg glæder mig så meget til at komme til Grækenland igen! Når vi er der kunne vi rigtig godt tænke os at komme ud og opleve noget eller tage på en bådtur. Vi skal være afsted i en uge og rejser i juni - dagen efter Queen B & Jay Z som jeg selvfølgelig også har billetter til!!!! OMG!!! Det bliver ihvertfald en god start på ferien! Haha. Og vi rejser efter min eksamen i strategisk kommunikation (hvilket jeg ikke glæder mig til) hader eksamener, its the worst!

Til oktober skal jeg til USA igen med Jacob. Det var faktisk ikke meningen af vi skulle afsted igår, but then spontaneous happened og nu har vi booket en måned til Florida og Cali. I kan læse hvilke byer vi skal besøge i indlægget her. Jeg elsker at rejse og opleve ting med Jacob og skabe nogle fantastiske minder sammen og så er det bare så rart når man er på ferie med sin partner, der er ingen bekymringer eller hverdags ting - everything is gooood.

Jeg glæder mig så meget til mine ferier i år, det betyder så meget at have en rejse og oplevelser at se frem til. Har i nogle tips til Paralia eller US?

  • Near Søborg, Søborg

Synes godt om

Kommentarer