VALENTINE

//RING: NATURES COLLECTION//

Hej mine kære,
Jeg håber i havde en dejlig valentines dag igår - hvad enten i fejre det eller ej, håber jeg at i fik en lille smule ekstra kærlighed fra en i har kær. Jeg troede faktisk ikke vi fejrede valentine herhjemme fordi Jacob normalt ikke er den vildeste sucker for amerikanske traditioner og det falder også mig en smule unaturligt da det jo ikke er noget man altid har gjort.
Sidste år fik jeg en buket blomster af Jacob, hvilket også kom bag på mig (så burde måske have set den komme i år og selv være lidt bedre forberedt), men igår tog han virkelig fusen på mig. Jeg havde vitterligt ikke regnet med at få andet en evt. en buket blomster (hvilket havde været så fint men mig), men næ nej, i år tager vi den lige til et nyt stadie så jeg forhåbentlig ikke glemmer at vi fejre valentinesdag herhjemme en anden gang.
Jeg var ved at dø da han hev den her orange pose frem bag bilen, efter han havde hentet mig på arbejde - WHAT!? Eeeeeeej hvor er han sød, jeg må virkelig give ham at han er god til at få mig til at føle mig som den heldigste pige i verden! Men nu sidder jeg også tilbage og føler mig lidt dum(rettere som en MEGA lorte kæreste), fordi det ikke engang har skænket mig en tanke at købe en gave til ham - weeeell just have to pay him of in some other ways. (ej sorry, i had to). Man må sige at jeg havde en virkelig skøn dag igår - og jeg har virkelig noget at rette op på til næste år!

Idag har jeg været til et par spændende møder - der kommer til at ske store ting i år med bloggen & jeg glæder mig så meget til at dele det med jer.
  • FASHION

Synes godt om

Kommentarer