VEGETAR - UPDATE

Hej vegetarer, veganere og everyone else <3

Jeg har nu levet som vegetaner(dvs. At jeg spiser som en veganer.), og jeg har glædet mig rigtig meget til at fortælle jer hvad jeg har oplevet undervejs. Det har været lidt sværere end forventet og har derfor ikke levet 100% vegansk, men jeg tager det stille og roligt. Jeg synes især det har været rigtig svært at finde veganske alternativer og i og med at du virkelig er nødt til at tage seriøst hvad du spiser så du lever vegansk in a healthy way, har jeg måske nogle gange sprunget over hvor gærdet er lavest. Den første uge levede jeg stort set kun af bananer, figen stænger og avocado madder, fordi jeg ikke havde forberedt mig godt nok. Nu har Jacob og jeg været ude og handle ordenligt ind og fundet virkelig mange gode alternativer. I Bilka i Fields har de en hel afdeling med veganske og vegetariske madvarer og så har jeg fået en tip om at ALDI (who would have thought) har rigtig mange veganske færdigretter også.

Jeg holder mig dog 98% fra alt mejeri og oksekød af hensyn til min hud

Den først uge var det som om at jeg fik en helt ny energi, jeg havde ikke rigtig lyst til søde sager og så følte jeg mig meget mere let og ikke så oppustet (jeg tabte også 2kilo, men det er ikke noget at prale af, når det har været på sådan en usund måde og de er også kommet på igen, hah). 2 uge er også gået godt, bortset fra at den søde tand vendte tilbage og har spist en slikpose hver aften, det var jo ikke meningen haha. Men Jacob og jeg har aftalt at det skal være slut med aftensnacks!

Jeg vil gerne have en fornuftig tilgang til denne her livsstil og derfor har jeg heller ikke noget imod at spise kød, fisk, mejeri indimellem hvis jeg har lyst til det. Jeg er heller ikke overfanatisk ifht. Gelatine, hvilken olie min mad er stegt i, eller spise noget brød som indeholder mælk etc. Men jeg skære alt det unødvendige/overflødige fra.

Jeg har også hørt en masse skrækhistorier om folk der har mistet en masse hår og er blevet laktose intolerant and i dont know what, så jeg forsøger derfor at leve det på en så sund måde som muligt og spise vitaminer ved siden af.

Synes godt om

Kommentarer