VELKOMMEN TIL MIN NYE BLOG & MIN KROP

Hej alle dejlige læsere og alle nye ansigter.
Velkommen til min nye blog, på nouw. Som skrevet i tidligere indlæg, vil det ikke få den store betydning for jer udover mit nye design, da jeg jo bare har rykket platform - men jeg har glædet mig så meget til at skulle starte med at blogge hos nouw.

Jeg ville gerne åbne bloggen op med et ærligt indlæg omkring mit forhold til min krop, synes også det var et perfekt tidspunkt da vi så småt er ved at hoppe i vores bikinier og du kan måske blive inspireret til at elske din krop som den er.

Hvis jeg skal være helt ærligt så har jeg faktisk ligeså længe jeg kan huske, ikke være tilfreds med min krop. Jeg har altid været rigtig god til at bodyshame min krop og det er klart at hvis du bliver ved med at fortælle din krop er god eller pæn nok, så bliver den det heller ikke (it's mostly in our head!!). Og så er jeg egentlig røv træt af at være typen der altid vil tabe sig lidt ekstra og lever lidt den 'evige' slankekur! Its time to appreciate my body as it is!

Det er så sundt for os at der er begyndt at være så mange smukke kvinder med naturlige kvindelige former der træder frem og er rollemodeller - bare det at vi kan se os selv i de kvinder vi ser i modebladene og vi ikke føler os tvunget til at skulle leve op til alt muligt urealistisk. Jeg elsker at verden er bliver mere og mere sådan; at du er smuk ligesom du ser ud, for det er du!

Jeg vil dog gerne begynde at træne igen, men det er nu mere for at holde mig i fysisk god form og beholde mit halvfaste kød til jeg bliver ældre, before it all goes south, hah. Jeg er virkelig begyndt at hvile meget mere i min krop indenfor det sidste års tid og begyndt at fokusere mere på de ting jeg elsker ved min krop istedet for det jeg ikke kan lide. Men jeg kan sagtens have dage hvor jeg kan blive virkelig utilfreds og ked af det ekstra fedt der altid skal sætte sig på mine lår eller mine halv flappy overarme og skyldes faktisk for det meste mit feed på min instagram fordi jeg sammenligner mig selv med nogle som er 20cm højere og har en helt anden kropsbygning så det er komplet idiotisk. Jeg synes dog ikke at man skal forbyde sig selv at sammenligne sig med andre, så længe der er på et fornuftigt plan, måske det kan være dit kropsideal?

Jeg er også nået til et punkt hvor jeg lader mig selv spise hvad jeg har lyst til, jeg føler ikke jeg lever hvis jeg hele tiden skal sætte begrænsninger for mig selv. Jeg gider ikke give mig selv er rap over nalderne hvergang jeg rækker til kagefadet, men dog alt med måde, det handler om at finde en god balance. Min balance er at spise sundt og varieret i hverdagene og så kan jeg synde mere i weekenderne.

Jeg håber at dette indlæg kunne inspirere dig til at elske din krop som den ser ud i din fine nye bikini, så du er klar til en masse skønne dage på stranden.

  • Near Santa Monica, Californien, USA

Synes godt om

Kommentarer