VORES KOMMENDE TUR TIL USA

Hej min kære.

Jeg glæder mig så meget til vi skal til USA igen til oktober. Der er stadig en del måneder til men det gør mig ingenting, for jeg ved fra de andre gange vi har været afsted at tiden op til flyver afsted. Vi har allerede fået booket hele turen og der er sket lidt ændringer i ruten siden jeg skrev om at vi havde bestilt tur til staterne (læs her). Meningen var at vi skulle til Cuba, men da det er mega kompliceret at flyve fra USA til Cuba hvis du ikke er amerikansk statsborger, har vi valgt ikke at gøre det denne gang. Jeg vil rigtig gerne til Cuba, men det bliver en anden gang hvor vi så flyver fra Danmark-Cuba istedet.

Nu ser vores rute således ud:

Orlando

Som altid starer vi i Orlando, her har vi 5 dage hvor der er rig mulighed for at opleve noget og shoppe. Vi har stadig ikke fået taget os sammen til at tage i Disney World eller Universal fordi vi aldrig får booket hjemmefra, og når vi så er der ovre flyver tiden afsted. Vi skal bo på samme resort som sidst som vi synes var rigtig fint og der var mega gode fitness faciliteter (det er mest Jacob der bruger det). Jeg håber at vi tager i Universal Studios denne gang, men nu må vi se for vi har ikke ligeså mange dage som sidste gang. Hvad har i af erfaringer med at booke billetter hjemmefra kontra købe dem derovre?

Fort Lauderdale

For første gang skal vi til Fort Lauderdale. Vi plejer som regel at tage til Fort Myers, men vi besluttede os for at prøve noget nyt denne gang. Her har vi små 3 dage på et kæmpe resort der ligger på stranden. Vi har hørt en masse godt om Fort Lauderdale og der ser så lækkert ud! Nogle anbefalinger hertil?

Miami

Efter Fort Lauderdale kører vi til vores elskede Miami hvor vi selvfølgelig skal bo midt på South Beach. Vi har fundet et virkelig lækkert hotel til en rigtig fin pris - jeg glæder mig så meget. Stort set hele tiden hsr vi lejet bil, en Ford Mustang eller Camaro cabriolet (of corse), men ikke i Miami, da parkering er så mega dyr og der er så gode transportmuligheder til alt, så det er lidt fjollet af have bil der.

Key West

Så går turen til Key West! Key West er så hyggeligt og der er også god mulighed for at opleve en masse. Jeg tror at vi gør et stop ved Everglades for at komme ud og se nogle alligatorer. Vi kommer til at bo på et rigtig lækkert hotel ca 10min kørsel fra indre by. Fra hotellet kører der altid en lille gratis bus frem og tilbage fra byen, hvilket er mega rart hvis man gerne vil ud og have noget lækkert mad and a drink or two.

Las Vegas

AND THEN WE ARE GOING TO VEGAS!! Jeg glæder mig så meget til Las Vegas!! Sidste gang var vi der to gange fordi det var dårligt vejr i Santa Monica haha. Der er bare noget så unikt over Vegas, det er som at være i en eller anden eventyr verden og man føler sig bare så langt væk hjemme fra og så meget på ferie. Vi har ikke så mange planer for oplevelser i Vegas, sidst var vi jo en tur i Death Valley - any ideas?

L.A., San Fransisco

Den sidste del af turen bliver en kombination af Los Angeles og San Fransisco da vi rigtig gerne vil ud til Yosemite, men det er en lang tur at køre i et hug, så vi laver et pistop i San Fransisco. Vi har allerede fundet den lækreste lejlighed vi skal bo i i Beverly Hills, den kan i se her. I L.A. skal vi ihvertfald gå op til Hollywood skiltet igen, og denne gang skal vi all the way up og ellers har vi ikke så mange planer. LA er så mega huge, så hvis i har tips til oplevelser, restauranter etc. så skriv endelig❤️

Synes godt om

Kommentarer

Line
,
Det lyder så fedt og spændende! Jeg drømmer selv om at komme på sådan en tur, rundt i USA engang. Hvor længe skal i være væk? Og hvor meget løber sådan en tur op i, sådan ca.? Bare for at få en fornemmelse af hvor meget man skal spare sammen, haha.
MelanieNorskov
MelanieNorskov,
Hej du <3 Ja jeg glæder mig også helt sindssygt! Vi skal være væk i 32 dage for at være helt præcis. Dit spørgsmål har givet mig en ide til at lave et indlæg omkring det, for det er sådan en lidt længere forklaring, for der er så mange måder at gøre det på. Jeg laver et indlæg asap med mine tips, så kan du læse med der <3
nouw.com/melanienorskov