VORES REJSE TIL USA 2017 #2

Hi hunnies

Jeg håber i har haft en dejlig weekend og nydt det fantastiske forårs vejr! Jeg har fået hygget en del med Jacob denne weekend og i lørdags hentede vi vores nye spisebord(kan ikke vente med at vise jer det!), så nu går der heller ikke længe før at lejligheden er helt på plads.

Jeg tog hjem til min fætter, Andy og hans kæreste efterfølgende, hvor det egentlig var meningen at vi skulle ud, men vi følte lidt mere for hjemmehygge istedet (as you could tell on my Snapchat: melaniesnp).

Det er så surreal at der er under en måned nu til vi rejser! I fredags lavede jeg et indlæg over den første halvdel af vores rejse rute #1 , here comes the #2.

Miami
Når vi er kommet tilbage fra cruise, har vi ca 1 uge i Miami. Det er nok mest Jacob der er mega hooked på Miami, jeg synes ihvertfald at 9 dage der sidst, var rigeligt. Jeg glæder mig dog til at gense Miami, ingen tvivl om det og skal vi også opleve ting såsom little havana (vi har også overvejet en endags tur til Cuba, nogen der ved om man kan det?) og så kunne jeg virkelig godt tænke mig at paddleboard med LED lys, hah.

Las Vegas
Vi flyver fra Miami til Las Vegas, hvor vi her har 5dage. Vi skal bo på det vildeste hotel, excalibur, hvor vi skal bo i et af tårnene. I Las Vegas bliver det primært shopping, afslapning, en lille smule casino, poolparty og så kunne jeg vildt godt tænke mig at prøve slotzilla zipline om aftenen og så skal man selvfølgelig lige ind og vende på ceasars palace.

Grand Canyon
Vi tager nok afsted en dag før fra Las Vegas, for at overnatte i Page nær Grand Canyon. Vi vil nemlig SÅ gerne opleve Grand Canyon og vi har booket billetter til antelope canyon(hvis du ikke ved hvad det er, Google! Det er SÅ surreal)

Los Angeles
Til slut kører vi mod englenes by, som er sidste stop på turen. Her skal vi bo i 12 dage, helt nede på Santa Monica Pier! Her vil vi gerne opleve alle de ting 'you have to see' såsom, the walk of Fame, gå til Hollywood skiltet, Beverly Hills, Rodeo Drive etc. Og så selvfølgelig en smule shopping! Jeg skal kigge efter en taske, så hvis du kender en lækker second hand shop, hit me! Måske vi også kører en tur til San Fran, det er vi lidt i tvivl om - men det er også en ting vi gerne vil opleve. Det bliver en fantastisk rejser og jeg glæder mig så meget til at opleve den med den skønneste mand i verden! Og bare det at komme på ferie sammen, hvilket vi jo ikke har været siden sidst vi var i US, og det kan man godt mærke! Nu kan tiden kun gå for langsomt.

Synes godt om

Kommentarer

Maria
,
Hvor lang tid skal I være afsted i alt? Det virker som en alt for fed tur. Glæder mig til at følge jeres rejse.
Rikke
,
Hvis I kan ombooke, så vil jeg virkelig anbefale jer at finde et andet hotel i Las Vegas end Excalibur. Det er gammelt og slidt og primært rettet mod børnefamilier = meget støj. Med hensyn til Page, så er der det meste af en dags køretur fra Grand Canyon til Page. Så hvis I også vil opleve lidt af Grand Canyon, så overvej en helikoptertur fra Las Vegas, eller også en overnatning ved Grand Canyon inden i kører videre til Page. Men glæd jer til Antelope Canyon, det er såå smukt <3
melanienorskov.com
,
Øv det ser ellers så Nice ud. Nej vi kan ikke ombooke, fordi vi har købt det så billigt. Men tusind tak for info. Vi kører fra las Vegas til page og så fra page til grand Canyon, er det åndssvagt? Ja det gør jeg viiirkelig også!😍
melanienorskov.com
,
Vi skal være væk i 45 dage😍 Ja det bliver så fantastisk! Tak, det er jeg glad for at høre, vil sørge for at poste lidt ofte 😍❤️
Simone dehli
,
Hej 😊 Jeg vil anbefale at købe billetterne til Universal hjemmefra, i spare en lille smule og så kan i gå direkte ind i parken og slippe for kø. I LA vil jeg klart anbefale en rundvisning i Warner Brother studios, der ser i en masse kulisser fra film og serie (skal også helst bookes hjemmefra) Drinks og evt. Middag på skybaren på hotel Mondrian i West Hollywood er klart at anbefale, der er en fed udsigt 😊 Og et must Do i LA er at køre til Griffith Observatory om aften og se udover hele LA, det er virkelig fantastisk. Kunne blive ved 😂 God tur, lyder super fedt 👍