VORES STUE OG SPISESTUE - DESENIO SPAR 25%

Dette indlæg indeholder sponsoreret indhold

Hej guys.

Vi er nået så langt med lejligheden herhjemme som i kan se og er faktisk stort set færdige. Vi fik vores puf hjem fra Sofakompagniet her i januar, da den blev specialdesignet fordi vi gerne ville have at den havde samme farve som sofaen. Vi er blevet så glade for det, og det føles så godt at have et hjem som faktisk føles som et hjem, hehe. Men der er ihvertfald lige et lille sneak peak på lejligheden til jer i dette indlæg, skal nok vise jer resten very soon.

Idag ville jeg lige vise jer vores nye billeder fra Desenio, som vi for nyligt har hængt op. Det sætter altid lige prikken over i'et med nogle fine billeder på væggen, det giver noget mere personlighed og hygge synes jeg. Jeg synes også altid at det er mega svært at finde noget til væggene uden det koster et par tusinde, det er også derfor jeg er så glad for Desenio, fordi de altid har et så stort og fint udvalg, som hele tiden bliver opdateret. Jeg har virkelig en svaghed for vores billeder i spisestuen, jeg synes de er sååå fine, i could stare at them all day haha. Billederne i stuen er faktisk to ens billeder, hvor jeg bare har valgt at hænge det ene på hovedet så det stadig virker som om at der sker noget forskelligt, men at der er en kontekst.

Jeg håber i kunne blive lidt inspireret af vores stil herhjemme til hvis i selv går og overvejer nogle nye billeder derhjemme - & så vil jeg lige give jer en rabatkode på -25% til Desenio - den gælder KUN t.o.m d.21. Koden gælder ikke på rammer og handpicked. Koden er: melanienorskov

Synes godt om

Kommentarer