#WantItWorkForIt

Så har jeg Idag snakket de sidste planer, kost og træning igennem med min nye fantastiske personlige træner og kostvejleder, Tina. Jeg glæder mig SÅ meget til at komme igang her på mandag D.28, og dele hele min rejse igennem.
På mandag ligger jeg et billede op af mig selv, så i kan se hvordan min krop ser ud fra start. Jeg fortæller min vægt og mine forskellige mål. Igennem mit 8ugers forløb, vil i får mulighed for at følge mig næsten dagligt herinde på bloggen. Jeg vil fortælle om op&nedture, tips, motivationen, min mad osv. Jeg glæder mig rigtig meget til at dele det hele med jer, da det også er en kæmpe motivation for mig. Og så glæder jeg mig selvfølgelig sindssygt meget til at dele det endelige resultat.
Min personlige træner og kostvejleder Tina, er som jeg har sagt før virkelig dygtig. Det er helt vildt hvad hendes klienter når af fremskridt på kun få uger. Har derfor kæmpe tiltro til hende og glæder mig derfor også rigtig meget, da man ligesom føler at man allerede fra start kan se lyset for enden af tunnellen, så det ikke bare virker som en livslang rejse. I kan se billeder af forskellige lækre opskrifter og hendes klienter fremskridt lige HER.
Glæder mig til at fortælle om min første dag i forløbet på mandag!❤
LOVE M

Synes godt om

Kommentarer