WEEKEND PLANER & NUDE VIBES

Fotograf: Mathilde Boe

Jeg eeeeelsker dette outfit og er generelt bare virkelig hooked på nude toner her til foråret, det er så fint og feminint - på trods af at det nok ikke er det bedste at sætte sammen med en vinterbleg hud, haha. Jeg synes det er en super fin måde at gøre det til et lækkert hverdags look ved at sætte et par klassiske denim jeans til. Jakken købte jeg for lidt siden i ZARA - Jeg gik jo helt shop amok i sidste måned, hvor jeg virkelig fik skiftet ud i garderoben og jakken her var et af mine fund. Jeg er virkelig glad for den, den er i noget rigtig lækkert materiale og ser enormt eksklusiv ud og så kostede den kun 549kr. - And you know how i LOOVE to mix cheap with expensive. Der må godt snart komme nogle flere dage hvor man kan rende rundt i sådan en mondering, for lige pt. er det da ikke til at vide hvordan vejret er 2min efter man er gået ud for døren.

I aften skal jeg ud og spise med mine venner & veninder fra handelsskolen, jeg glæder mig så meget! De er så sjove og skønne at være i selskab med og vi ses heller ikke så tit, så man sætter ekstra stor pris på de stunder man får sammen med dem - og så er det også bare altid svært at samle alle, det er sågar heller ikke alle der kommer i aften. Øv.

Imorgen skal jeg på arbejde og så kører Jacob og jeg til Nakskov når jeg har fri og skal sove hos min faster, da min kusine skal konfirmeres på søndag. Jeg synes det er så uhyggeligt som tiden flyver! Jeg kan huske da hun lige var blevet født og nu skal hun allerede konfirmeres. Jeg ville gerne lære mig selv at være bedre til at nyde de gode øjeblikke i mit liv, for de passerer så pokkers hurtigt!

I'm Wearing: Jacket: ZARA Shirt: H&M Jeans: Levi's Heels: Steve Madden Clutch: Louis Vuitton

  • FASHION

Synes godt om

Kommentarer

Louise
,
De bukser er lige sådan nogle jeg søger. Hvad hedder modellen? 😊
melanienorskov.com
,
Hej Louise Jeg købte dem i USA i en levis butik, kan ikke rigtig lige hitte ud af at finde modelnavn. Det er ihvertfald en 710 super skinny model. Håber du kan finde dem, evt på strøget? Hav en dejlig pinse. - M <3
Bolette Munk
,
Har du et navn på blusen fra h&m og farve?