WELCOME 2018 - WELCOME NEW PLANS

Hej mine kære.

Først og fremmest tusind tak for et fantastisk år 2017, tak for jer og fordi i vil følge med i mit liv her på bloggen, det bliver jeg beæret over hver eneste dag! Jeg håber i har haft et godt år og hvis ikke, håber jeg i får et endnu bedre år 2018!

Jeg håber i kom godt ind i det nye år med jeres aller kæreste, det gjorde jeg i den grad og nogen partyed to hard og havde det ekstremt dårligt igår og sov hele dagen - men det høre vel 1. Januar til? Way to starte alle sine nytårsfortsæt, hah.
Vi havde en hyggeligste aften hos nogle af vores venner i Valby, hvor vi var 3 par. Vi havde bestilt lækker 3 retters menu udefra og så fik den ellers ikke for lidt med vin, bobler og drinks. Lige pludselig kiggede vi på klokken og så var den 5, jeg kan stadig ikke forstå at aftenen gik så hurtigt.

Som i ved så holder jeg ikke så meget af at lave nytårsforsæt, da jeg ikke synes det har nogen positiv indvirkning på ens sind, tværtimod. Derfor lægger jeg altid nogle planer istedet for, hvad jeg godt kunne tænke mig at gøre i 2018, det fungere bedre for mig. Jeg tror oftest at vi har tendens til at give os selv for store nytårsforsæt på en gang og de kan derfor virke næsten umulige at opnå og når de ikke bliver opnået, oplever vi failure og begynder derfor også at forbinde nytårsforsæt med noget negativt og noget vi ‘skal’. Sæt dig istedet for for, hvad du gerne vil i 2018.

Hvad vil jeg gerne i 2018?

Det er ikke nogen hemmelighed at karriere wise er jeg nået rigtig langt i 2017 og nået meget tættere på mit mål om at arbejde med PR & Sociale Medier. 2017 var året hvor der gik en realitet op for mig, at hvis ikke jeg begyndte at studere, ville jeg have rigtig svært ved at opnå mine drømme. Jeg besluttede mig derfor for, at begynde at studere igen og før jeg vidste af det, stod jeg til min først eksamen i 5år. I 2018 vil jeg gøre mindst ligeså meget og arbejde mindst ligeså hårdt for at opnå mine drømme og jeg lægger derfor ud med at starte på endnu et fag her i slut januar. Jeg har flere planer, men de er ikke helt færdig koordineret.

Bloggen er også en del af min karriere og mit drømmescenarie ville være at kunne leve halvt af bloggen. Så mit andet mål for 2018 er at blogge mere og skabe mere nyttigtigt og relevant indhold for jer. Det har været rigtig svært for mig her de sidste 3 måneder af 2017 og blogge regelmæssigt, da jeg har passet mit fuldtidsarbejde og skole og har derfor desværre været nødt til at vægte bloggen lavest for nu. Og det gør mig rigtig ked af det, især fordi at det er noget som jeg ligeså vel som alt det andet, gerne vil mestre. But we are all human beings og filmen vil selv for mig knække, hvis ikke jeg passer på mig selv. Hvad kunne i godt tænke jer at læse/se mere om i 2018?

Og så skal Jacob og jeg blive bedre til at lave mad!!! Vi bruger halvdelen af vores løn på mad hver måned (overdrivelse fremmer forståelse, but its close enough), haha. Ej vi har haft så travlt og intet overskud, så det har jo været sååå nemt + man får gjort det til en rigtig dårlig vane.

Jeg glæder mig ihvertfald til endnu et fantastisk år med jer og jeg takker af hele mit hjerte for alle de år i har fulgt mig❤️ Jeg har en masse spændende planer og projekter for bloggen i 2018, som jeg glæder mig til at dele med jer.

Hvad har i lagt af planer for 2018?

Btw har i lagt mærke til at kjolen er den samme jeg havde på til nytår i 2017? Læs HER

KYS

  • Near Søborg, Søborg

Synes godt om

Kommentarer